in anul 1998 am cumparat 5000 mp teren. din acel moment l-am ingradit. jumatate din teren era impadurit, balarii, salcii, ``padure virgina``. bunicul si tatal meu s-au chinuit vreo 5 ani sa-l defriseze si sa-l curete sa fie curat ca-n palma. terenul este pe colt. 2 laturi drum forestier, latura din spate apa curgatoare, mai ramane o singura latura a vecinilor, cu care nu am probleme si granitele sunt foarte bine stiute de la cumparare. intre timp am vandut 2 parcele din el in anul 2000, prima, de 700 mp si in 2005 alta de 1400 mp. in anul 2013 am vrut sa mai vand o bucata din el moment in care am descoperit ca am mai mult teren decat in extrasul cf. toti vecinii si-au recunoscut granitele, terenurile fiecaruia sunt imprejmuite din momentul cumpararii fiecaruia. am dat o declaratie la notar ca recunosc ca am suprafata respectiva, dar nu a fost suficient. a fost nevoie ca si primaria sa-si recunoasca granitele, adica cele 2 drumuri. a trebuit sa ajung in instanta. am castigat. cu toate ca primaria a invocat ca terenul este primit cu legea 18. asa o fi, dar eu am cumparat terenul. primaria a facut recurs. si ... am pierdut. vin cu intrebarile: ce treaba am eu cu legea 18? daca descopeream in 2013 ca am teren mai putin, primaria anula drumurile ca eu sa am mp cati trebuiau? nu, sunt convinsa! eu ce pot face acum dupa atata timp? cum pot intra in legalitate cu mp adevarati? mai exista vreo cale de atac? va multumesc ! p.s.sentinata la apel a fost data zilele astea, eu am vazut solutionarea pe net .
NU puteti avea mai mult teren decat ati cumparat si nu puteti vinde ceea ce nu aveti, ceea ce depaseste este al statului (al primariei).Nici proprietarul care v-a vandut terenul nu putea sa vanda mai mult decat avea in acte.