avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum cadastrat, nu exista in teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum cadastrat, nu exista in teren

Buna ziua,

Mostenesc o proprietate, care pentru o perioada de 30 de ani a avut un drum de acces prin intermediul parcelei vecine, in urma cu 10 ani, terenul vecinului a fost vandut, noii proprietari l-au ingradit si accesul nu s-a mai putut realiza.
In urma unor discutii de atunci cu primaria, cei din departamentul de cadastru au spus ca nu au ce sa faca. De atunci au trecut mai bine de 10 ani, iar acum verificand extrasele din cadastru pentru propiretate am observat ca exista schitat un drum de acces la limita dintre parcelele vecinilor. Acest drum in teren nu exista. Zona este impadurita. Exista vreo cale legala prin care sa ma asigur ca primaria se va ocupa de defrisare si constructia drumului ce se afla cadastrat?

Multumesc,
Stefan

Alte discuții în legătură

Uzucapiune mangaliotul mangaliotul rog citeva lamuriri; -Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila,uzucapiunea scurta pentru diferenta din masuratori pe un teren ce a apartinut ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute elena_satumare elena_satumare buna ziua, sora mea are o problema cu un teren pe care la cumparat si anume parcela ei de teren ii in spatele unei alte parcele care ii la drumul public. Ea ca ... (vezi toată discuția)