avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

rog citeva lamuriri;
-Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila,uzucapiunea scurta pentru diferenta din masuratori pe un teren ce a apartinut fostului C.A.P
Vreau sa-l ingradesc dar am probleme cu vecinii deoarece intre terenul meu si al lor a fost lasat drum de acces cind s-a parcelat curtea pentru se vinde.Acest drum este prins si in planurile de la primarie si in cadastrele vecinilor iar prin ingradire unul din vecini ramane fara acces la proprietate.
intrebari:-trebuie sa merg la primarie pentru a fi pus in posesie sau pot sa-mi ingradesc singur suprafata uzucapata?Este obligatoriu proces-verbal de punere in posesie?
-hotararea este opozabila vecinilor daca nu au facut parte in proces?
-ce drepturi au vecinii pentru drumul de acces lasat de cei care au parcelat curtea C.A.P-ului?.Drumul nu este in domeniul public.
-ma poate impiedica primaria sa ingradesc proprietatea daca pe ea exista drum de acces?
-

Alte discuții în legătură

Revendicare drum acces domeniul public mangaliotul mangaliotul buna ziua! Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in urmatoarea speta: -intre mine si vecinul meu exista o sosea cu destinatia drum acces in lungime de 75ml ... (vezi toată discuția)
Primaria refuza sa aplice legea mangaliotul mangaliotul Multumesc anticipat celor care ma vor indruma!Am cumparat in anul 1997 un teren pentru constructie in suprafata de 150m patrati dintr-un lot de 1000mpatrati ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala falsa mangaliotul mangaliotul Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in situatia respectiva: -am cadastru si intabulare din anul 1996 ia la partea de sud a proprietatii am trecut,,drum ... (vezi toată discuția)