avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai pot cere primariei terenul intravilan daca a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai pot cere primariei terenul intravilan daca a fost dat altei persoane pe legea 18 ?

Bunica mea decadata in anul 1986- ,a cumparat in anul 1954 un teren 2500 mp. in intravilanul unei comune. Mostenitor find tatal meu si el decedat in anul 2001.Pana in anul 1990 acest teren a fost folosit ca loc ajutator,gradina de o persoana care are casa langa acest teren. Aceasta persoana a facut ce a facut si a luat terenul conform legea 18/1990 pentru care are titlu de proprietate de ani de zile. Din anul 1990 pana in anul 2001 tatal meu tot a facut demersul si solicitari catre primaria respectiva,pentru a primi un alt teren echivalent in alta zona a comunei. Pana cand a murit nu sa dat acest teren intravilan. Detin niste acte emise de primarie in cursul anilor in care sta scris. Primaria nu mai are teren intravilan- dar il veti primii in compensatie in extravilanul comunei ca teren agricol.
Nici aceste nu sa intamplat. Desii dupa moartea tatalul meu si subsemnatul am solicitat scris acestea. Acelasi raspuns. Ce se poate face ? .. Mai ales ca am aflat ca in decursul anilor Consiliul Local Primaria a concesionat locuri de casa unor persoane din comuna. Am aflat ca sau da terenuri loc de casa cu Titlu de Proprietate in perioada anilor 2001 - 2014 chiar pe islazul comunei. Intrebarea este daca pot face ceva? pentru a obtine acel teren

Alte discuții în legătură

Reclamatie la d.n.a. -politie-anrp. legea nr.18/1991 art. 23. cornaca cornaca Reclamatii la D.N.A-Politie- Anrp Ex de caz: Un teren de 2500 mp situat in intravilanul unei comune figura ca Lot in folosinta dat de C.A.P. unui ... (vezi toată discuția)
Bunuri fara stapan prisaca prisaca sunt secretar de comuna si am urmatoarea problema: - in centrul comunei este un bloc nefinalizat din anul 1988 construit de regimul comunist , ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare-cumparare din anul 1954 gasit din greseala in anul 2013 in podul unei case vechi ContSters290057 ContSters290057 Mai zilele trecute am fost la tara. In podul casei am descoperit o cutie in care am gasit un ACT DE VANZARE-CUMPARARE pentru un teren intravilan situat intr-o ... (vezi toată discuția)