Mai zilele trecute am fost la tara. In podul casei am descoperit o cutie in care am gasit un ACT DE VANZARE-CUMPARARE pentru un teren intravilan situat intr-o comuna di jurul Bucurestiului. Actul de vanzare-cumparare este din anul 1954 intre BUNICA MEA ,,Cumparator,, si SOACRA BUNICI ,,Vanzator.,, Dupa studierea actului am mers la Primaria din comuna. Am constatat ca adevarat. NUMAI CA: ACEST TEREN in suprafata de 5000 mp. Conform Legea fondului funciar, nr. 18/1991 Acest teren intravilan ,,loc de casa,, a fost dat unei persoane vecin cu acest teren. Vecinul si-a facut toate formele legale si a intabulat acest teren pe numele lui si la ingradit cu gard,,PERFECT LEGAL,, Am intrebat la primarie ce se mai poate face ? Mi sa raspuns"NIMIC" Ba chiar am fost informat ca la primarie pe raza comunei nu mai exista terenuri in intravilan si nici in extravilan arabil. Si nu imi poate da in compensatie nimic. Arat ca bunica,bunicul si tatal meu sunt decedati.Eu fiind unicul mostenitor. Intrebare ? LEGAL SE MAI POATE FACE CEVA ? Care ar fii caile de urmat ,daca mai exista ? Multumim
terenul dvs dat vecinului, ramane irevocabil in proprietatea acestuia.Din pacate, toate termenele in care ati fi putut face cerere pentru reconstituirea dreptului de proprietate au trecut . Nu cred ca se mai poate face ceva dupa atata timp.