avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Activitate oana123

Activitate oana123

Răspuns la discuția Furt din magazin
Revin cu inca un post deoarece aceea prietena de care am scris mai sus este si mai speriata de cand era inainte. A vorbit cu 2 persoane ambele lucrand in domeniu,si ambele i-au indicat sa isi angajeze un avocat pt a avea mai multe sanse sa scape cu o amenda,problema este ca nu isi permite un avocat... Daca nu isi va angaja unul si va avea unul din oficiu sunt mai putine sanse sa primeasca amenda?? Poate fi inchisa?
Răspuns la discuția Furt din magazin
Va multumesc mult pentru raspunsul dvs.
Răspuns la discuția Furt din magazin
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa este , dar eu aici am cerut un sfat , un ajutor nu critici ....criticile sunt usor de dat , dar nu ajuta la nimic....fapta e comisa .. daca ii doriti raul sau pur si simplu ziceti''trebuia sa se gandeasca.....etc.'' nu ajuta cu nimic...toti oamenii fac lucruri fara se le gandeasca in prealabil pe care apoi le regreta, mai mult sau mai putin grave !
Răspuns la discuția Furt din magazin
Va multumesc mult pentru raspunsuri , dar totusi ea este foarte speriata ca va ajunge la inchisoare ....a ramas putin''traumatizata'' de faptul ca i s-au luat amprentele si i s-a facut pozele acelea....in cazul in care nu isi permite un avocat .. si i se va da unul din oficiu sunt mai putine sanse sa primeasca o amenda?
Răspuns la discuția Furt din magazin
Dar politistul sau procurorul ,cel care i-a luat declaratia ,practic i-a dictat declaratia a spus ca in cel mai sigur mod va primi o citatie la politie sa mai dea o declaratie si eventual o amenda ....
Acum 2 zile au fost 2 prietene intr-un carrefour si au sustras bunuri de 1200 ron . A oprit doar una din ele ,au pus-o sa dea declaratie dictata de politist/procuror, nu stie ce era si pe urma i s-au facut poze si i s-au luat amprentele..I-au zis ca i s-a deschis dosar penal pentru furt calificat.Mentionez ca e la prima abatere nu are nici un antecedent penal si toate bunurile au fost lasate in magazin , s-a atasat la dosar o foaie prin care era confirmata returnarea bunurilor. Va rog mult spuneti-mi ce se poate intampla cu ea acum...Va multumesc anticipat