avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate adinapitul

Activitate adinapitul

Buna ziua,

Am 3 contracte cu RDS&RCS pentru internet si tv, din care 2 sunt pe o adresa iar al treilea pe o alta adresa. Pentru aceste servicii primesc 3 facturi diferite, bineinteles 2 pe o adresa si a treia pe cealalta adresa.

Problema este la plata acestor facturi... Fie ca incerc sa platesc online prin sistemul lor - Digicare, fie prin transfer bancar, NU pot plati doar una din aceste 3 facturi. Trebuie platite toate, sau doar ultima intr-o ordine stabilita de minunatii de la RDS&RCS.
Chiar luna trecuta am facut transfer bancar, in care am precizat foarte clar NUMARUL FACTURII, dar surpriza! Plata a fost inregistrata pentru o alta factura (ultima din ordinea stabilita de cei de la RDS&RCS).

Intrebarea mea este: exista vreun cadru legal pe baza caruia sa fac o reclamatie in acest caz? Nu mi se pare normal sa fiu constransa sa platesc ori toate facturile o data, ori o factura stabilita de ei.

Daca trebuie sa folosesc alt forum va rog sa-mi spuneti.

Multumesc
mda... deci se pierd 2 saptamani de somaj din cauza ca firma nu i-a dat decizia la timp :|

va multumesc frumos pentru raspuns
Buna ziua

sotul meu a fost concediat pe motiv de restrangerea activitatii, deci se incadreaza la somaj. Dar a aparut urmatoarea problema
- de la firma a primit un preaviz, care s-a terminat pe data de 6 septembrie
- la dosarul de somaj are nevoie de DECIZIA de concediere si numarul de inregistrare REVISAL. Aceasta decizie a primit-o abia ieri, 22 septembrie, dar pe decizie scrie data de 6 sept. Decizia nu are numar de inregistrare in REVISAL, dar patronul a spus ca a fost inregistrata cu data de 20 sept.
- la noi la Iasi cei de la somaj au spus ca termenul este de 10 zile lucratoare

Intrebarea mea ar fi... avand in vedere toate aceste acte cu date diferite, de cand anume se calculeaza cele 10 zile?

Multumesc