avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturi RDS&RCS - acelasi cod client, adrese diferite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturi RDS&RCS - acelasi cod client, adrese diferite

Buna ziua,

Am 3 contracte cu RDS&RCS pentru internet si tv, din care 2 sunt pe o adresa iar al treilea pe o alta adresa. Pentru aceste servicii primesc 3 facturi diferite, bineinteles 2 pe o adresa si a treia pe cealalta adresa.

Problema este la plata acestor facturi... Fie ca incerc sa platesc online prin sistemul lor - Digicare, fie prin transfer bancar, NU pot plati doar una din aceste 3 facturi. Trebuie platite toate, sau doar ultima intr-o ordine stabilita de minunatii de la RDS&RCS.
Chiar luna trecuta am facut transfer bancar, in care am precizat foarte clar NUMARUL FACTURII, dar surpriza! Plata a fost inregistrata pentru o alta factura (ultima din ordinea stabilita de cei de la RDS&RCS).

Intrebarea mea este: exista vreun cadru legal pe baza caruia sa fac o reclamatie in acest caz? Nu mi se pare normal sa fiu constransa sa platesc ori toate facturile o data, ori o factura stabilita de ei.

Daca trebuie sa folosesc alt forum va rog sa-mi spuneti.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
adinapitul, utilizator
Nu exista un cadru legal special insa o astfel de problema trebuie sa-si găsească rezolvarea direct cu cei in cauza...Apelați in scris direct la conducerea RDS&RCS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura rcs-rds Daniel1900 Daniel1900 Anul trecut in data de 30 decembrie ceva in genul asta mi sa tras prin direct debit factura rcs-rds,pana aici tot normal ca in fiecare luna! Precizez ca am ... (vezi toată discuția)
Rcs&rds - conditionare plata abonament netcupeter netcupeter Buna ziua, Sa incep cu o mica poveste pentru a se intelege subiectul. Detin doua locuinte. Una este inchirita legal, cu contract de inchiriere inregistrat ... (vezi toată discuția)
Contract de internet/telefonie pe adresa mea , dar cu alt nume intabulare intabulare Buna ziua, Sunt abonat al unei firme de internet/televiziune/telefonie ( RDS ) . In urma cu 2 luni , am gasit in cutia mea postala un plic cu o factura , pe ... (vezi toată discuția)