avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate valentinna

Activitate valentinna

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema;pe data de 27.iulie fara sa vrem am lovit contorul electric in partea de sus(ne a scapat ceva pe el)si s a spart geamul. blocand si rotita care indica consumul.In aceeasi zi ,dimineata ,am sunat la un nr. unde ma anuntat ce s a intamplat,insisitand pe faptul ca ,contorul nu mai inregistreaza.Am primit raspuns ca o sa vina o echipa la fata locului,ceea ce s a si intamplat pe data de 31 iulie.Respectivii angajati au ridicat contorul spart , ne au facut o nota de constatare in care era trecut faptul ca ca au gasit sigiliile intacte,urmand ca in termen de 15 zile sa ne prezentam la sediul lor sa dam o declaratie despre cum s a intamplat.Pe data de 13 august am fost acolo, ni s a spus ca contorul a fost verificat si ca nu s au gasit urme de sustragere de curent dar avem de platit o taxa de 250 lei pentru reparatia contorului plus ca in cazul in care gasesc un contor spart esti considerat ca o persoana care a vrut sa sustraga curent,in consecinta contorul trebuie mutat din casa ,pe stalp,in afara proprietatii, de o firma agreeata de enel, pe cheltuiala noastra,aproximativ 1000 lei.Toate acestea erau trecute in nota de constatate facuta de ei,la verificarea contorului.Aceasta nota trebuia semnata de mine si mi o dadea pe loc sau trimisa prin posta.Am ales sa mi fie trimisa prin posta.Azi, luni 17 august s au prezentat la noi acasa angajatii firmei care se ocupa cu mutarea contorului, in vederea mutarii acestuia, fara sa ne anunte sau sa faca o programare cu noi ,numai ca eu ne fiind acasa,erau doar parintii mei(oameni in varsta)nu le am dat voie sa intre.Spuneti mi ,va rog ce parere aveti despre aceasta situatie si ce ar trebui sa facem mai departe.Va multumesc

Răspuns la discuția titlu de proprietate gresit
Revin cu o intrebare,va rog,credeti ca se poate face cadastru numai cu adeverinta data de primarie????
Răspuns la discuția titlu de proprietate gresit
Nu ne a dat nimic scris ne a spus doar ca nu se poate pt, ca primaria nu are atatia bani ca sa rezolve toate TP,pentru ca mai sunt si alte TP gresite,si nici pe noi nu ne poate pune sa platim,tot atunci ne a spus ca trebuie sa luam legatura cu d nul de la cadastru, cu care ne am intalnit astazi,si la indrumarea lor am facut o cerere catre primarie prin care solicitam o adeverinta din care sa reiasa ca nr.parcelei respective a fost trecut gresit .Cererea am lasat o la primarie urmand ca pe baza acelei adeverinte sa putem sa ne facem cadastru?????? Acum asteptam adeverinta .Multumesc frumos pentru raspuns
Buna ziua,va rog sa ma ajutati intr o problema legata de titlu de proprietate., emis pentru trei frati.Doi dintre noi am incercat aum un an sa facem cadastru pentru o parte din terenul alocat noua, numai ca domnul care ne facea cadastru ne a spus ca nu poate pentru ca o parcela de 200 m patrati este trecuta gresit de catre primarie.O ,,solutie,, ar fi fost sa facem cadastru mai putin cei 2oo m dar noi am refuzat mergand cu TP la primarie sa ne rezolve problema.Am asteptat pana saptamana trecuta cand am fost chemati la primarie sa ne dea TP inapoi spunandu ne ca nu se poate face nimic.Nu stim ce ar trebui sa mai facem acum,unde sa mai mergem,cat ne ar costa in cazul cand am putea sa platim noi greseala facuta de primarie.