salut.
am o idee mai buna decat cea cu facaletul sau lanterna. de ce nu umbli tu cu o lopata la tine. una din aia mai mica. e utila mai ales iarna.spor.
Salut,
sunt nou pe site si e prima data cand primesc o asemenea amenda de 3000 lei.La mine s-a intamplat de curand (august 2011) in zona Parcul Circului ( Lac Tei intersectie cu Barbu Vacarescu).Nu am gasit un topic pt aceasta zona de aceea postez aici si doresc ajutor din partea celor mai experimentati.Am citit ca anul trecut ceva similar s-a intamplat in Herastrau.Ma puteti ajuta ,ghida ce as putea sa fac ca sa scap de amenda ?Termenul de depunere a contestatiei expira luni 26 sept deci sunt deja in criza de timp si nu am gasit elemente de aparare inafara faptului ca pe acea alee erau multe masini parcate si semnul de intrare in parc nu exista plus ca nu am fost avertizat de o posibila amenda. Am primit pv prin posta.As dori sa stiu cum a-ti procedat pentru amenzile de la Herastrau.Va multumesc si astept mesajele voastre pe email adriancb81@gmail.com sau PM.