avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate AsdLaw

Activitate AsdLaw

AsdLaw a scris:

Buna seara! Va deranjez cu o mica nelamurire. Daca puteti sa imi spuneti care sunt clauzele care limiteaza libera transferabilitate a actiunilor emise de societatea pe actiuni? Eventual unde as putea gasi mai multe informatii in acest sens? Va multumesc.

Se pare ca aceste clauze fac referire la restrictii privind transmiterea actiunilor, restrictii prevazute in actul constitutiv al S.A., denumite si clauze de agrement. Cu alte informatii m-ati putea ajuta? Chiar se pare ca sunt destul de dificil de gasit. Multumesc.
Buna seara! Va deranjez cu o mica nelamurire. Daca puteti sa imi spuneti care sunt clauzele care limiteaza libera transferabilitate a actiunilor emise de societatea pe actiuni? Eventual unde as putea gasi mai multe informatii in acest sens? Va multumesc.
Si eu sper sa nu fie cazul. Va multumesc foarte frumos pentru informatiile acordate si scuzati deranjul provocat prin insistentele mele.
Am citit, va multumesc frumos. Insa din cate se pare legea 61/1991 are un regim special fata de OG-ul recomandat de Domnia voastra. am sesizat posibilitatile de anulare si voi analiza in detaliu procesul verbal, in cazul in care il voi primi. Plangerea am observat ca trebuie depusa la judecatoria aflata in raza unde a fost aplicata contraventia. Trebuie sa aiba forma unei cereri de chemare in judecata?trebuie sa contina ceva in mod special?
Am inteles ca ar exista ca si temei pentru contestarea in instanta lips aunui martor asistent. este adevarat? daca nu, ce argumente as putea aduce in favoarea mea?
Am inteles! Va multumesc frumos pentru sprijinul acordat!
Asadar,poate fi platit la jumatate chiar daca va fi trimis acasa?iar cele 48 de ore curg din momentul primirii lui?
In opinia dumnealui, proferare si profanare sunau cam la fel se pare.
Buna ziua!
In decursul serii trecute, un politist comunitar, trecand pe langa grupul in care eram, a avut impresia total eronata ca a fost injurat.ulterior m-a legitimat, spunandu-mi ca sunt pasibil de amenda.evident, aceste afirmatii le-am contrazis, precizand ca dumnealui s-a inselat.enervandu-se, mi-a spus ca voi primi la domiciliu contraventie in baza legii 61, art 3, alin 1. ce nelamuriri am: voi primi ceva acasa? trebuia sa incheie pe loc proces verbal in acest sens? amenda este din categoria celor care pot fi platite la jumatate in 48 de ore? stiu ca poate fi contestata in instanta in 15 zile de la comunicare, dar vreau sa evit drumuri la instanta din cauza unei persoane care m-a acuzat de Profanare de injurii.
Răspuns la discuția Noile coduri
"Noul cod civil se va plica in conformitate cu vechile coduri", acesta este raspunsul oficial. Se pare ca se vor face adaptari si interpretari, corelatii care se spera a avea o finalitate pozitiva din punct de vedere juridic. Tocmai am analizat prima hotarare data in baza NCC si se pare ca pentru moment nu ar fi o discrepanta atat de mare. Iar legat de celelalte noi coduri, varianta acceptata la scara larga pentru intrarea lor in vigoare ar fi martie 2012. Dar, cu cat mai repede, cu atat mai bine!