avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate kidomh

Activitate kidomh

DANRACHE a scris:

Daca nu gasiti in OUG 195/2002, cautati si in Regulamentul de aplicare al acesteia. Sigur scrie acolo ceea ce doriti dvs. sa stiti.
In OUG de mai sus la art. 108 alin. 1, lit. c pct. 3 se prevede ca se dau 4 puncte penalizare pentru depasirea vitezei legale cu 31-40 km/h. Totodata, daca cercetati si art. 101 alin. 1 si 2 raportat la art. 98 alin. 4 lit. c, veti vedea ca se pedepseste cu amenda intre 6-8 puncte-amenda. Punctul-amenda are in acest moment valoarea de 54 de lei.
Deci, este corect. Mai bine va bucurati de cele 3 puncte, in loc de 4 si oricum ele expira in 6 luni.

Nu va mai luati dupa toti avocatii de duzina , dute si fa-i contestatie e dreptul tau si in plus nu te poate sanctiona de 2ori pentru aceeiasi fapta. mi-am facut cont special pentru a te combate tampenile zise de unii.
ideea e ca la pus sa semneze pt ca nu putea incasa asigurarea ca masina avea casco si trebuia sa dovedeasca ca era condusa de un sofer angajat al firmei in patrimoniul careia se afla masina .ideea era daca il poate da in judecata pe sofer pentru ca masina nu produce cat timp sta in service si anume 2sapt . si daca nu ii da cartea de munca cum poate sa plece de la el .oricum alta idee e ca patronul are f multa influenta si bani ....si doar suntem in romania
Răspuns la discuția webhosting - probleme
:D esti cumva din romania ??? asa se explica :)

ideea e in felul urmator , vezi fa-i cerere la rcs sa blocheze site-ul respectiv
sau da-l in judecata direct pe cel care are site-ul sau firma de hosting daca zici ca ea este ce-a vinovata ideea este ca e cam greu sa dovedesti ca nu tu ai furat de la ei ci ei de la tine. studiaza legislatia privind dreptul de autor si cea privind internetul si vezi ce e de facut . am auzit de un caz similar care a dat in judecata celalalt site si a castigat iar rcs ia sters domeniul asa ca bafta ...vb si cu firma de hosting pt ca judecata e lunga si costisitoare si nu ai certitudinea ca o sa castigi :D

bafta
=D> daca va pot ajuta cu ceva de webdesign sau ceva cod , sau orice in construirea paginii da-ti un pm pe messenger id : dani_business_man si cu ce-a mai mare placere ....ma gandesc de 2-3 ani ca la noi nu sunt avocati care sa lucreze probono si acum imi dau seama ca daca nu dau gratuit modele dar sa mai si reprezinte gratuit ...tinand cont ca sunt anul 1 la drept va ajut cu mare placere ...oricum asta putin conteaza va ajutam indiferent ...astept sa ma contactati...eventual eu va dau paginile facute si voi le retusati si le adaugati pe site .

bafta si felicitari
Problema ar fii in felul urmator : angajatul sofer de tir de circa o luna de zile a facut un accident din care doar masina a fost avariata , masina avea casco . A facut greseala de a semna contract de munca si de ai da cartea de munca angajatorului care nu le-a depus la fortele de munca . Acum angajatul vrea sa plece dar patronul il ameninta ca il da in judecata pt ca masina sta pe loc si nu produce din cauza accidentului . Ce posibilitati are angajatul sa plece de la respectivul patron , poate fii dat in judecata pt ca masina nu produce si sta in service , cum poate sa plece daca are cartea de munca la patron si a semnat un contract de munca posibil nedatat .

multumesc