avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... webhosting - probleme
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

webhosting - probleme

Buna Ziua,

Am construit si dezvoltat site-ul BizCar.ro ( [ link extern ] .
Gasesc site-ul meu la adresa: [ link extern ] /
Cum se poate ca sursele si baza de data sa ajunga la ei? de vina poate fi doar compania de webhosting.., altcineva nu avea acces la codurile mele..
Ce se poate face in acest caz? pentru ca eu am ramas fara cuvinte..
NO COMMENT!!!
Va Multumesc.

Cu deosebita stima,
Daniel
Cel mai recent răspuns: kidomh , utilizator 12:19, 17 August 2006
:D esti cumva din romania ??? asa se explica :)

ideea e in felul urmator , vezi fa-i cerere la rcs sa blocheze site-ul respectiv
sau da-l in judecata direct pe cel care are site-ul sau firma de hosting daca zici ca ea este ce-a vinovata ideea este ca e cam greu sa dovedesti ca nu tu ai furat de la ei ci ei de la tine. studiaza legislatia privind dreptul de autor si cea privind internetul si vezi ce e de facut . am auzit de un caz similar care a dat in judecata celalalt site si a castigat iar rcs ia sters domeniul asa ca bafta ...vb si cu firma de hosting pt ca judecata e lunga si costisitoare si nu ai certitudinea ca o sa castigi :D

bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen firma web hosting maxamus maxamus Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA/ II pe domeniul Webhosting, vanzare domenii web, licitatii domenii web. Am gasit codurile CAEN J6311 si J 5829. Poate ... (vezi toată discuția)
Noile coduri caen 2011 matican matican De unde pot lua lista cu noile coduri caen din 2011 ? Ce coduri principale trebuie sa folosesc la infiintarea unei firma care are domeniu principal de ... (vezi toată discuția)
Firma de hosting care si-a insusit un "bun" fara nici un drept AndreiPintica AndreiPintica Buna ziua. Eu am un blog pe internet, acest blog a fost hostat la o firma de webhosting. In luna octombrie cand trebuia sa achit factura catre firma respectiva ... (vezi toată discuția)