avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Noile Coduri Caen 2011
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Noile Coduri Caen 2011

De unde pot lua lista cu noile coduri caen din 2011 ?
Ce coduri principale trebuie sa folosesc la infiintarea unei firma care are domeniu principal de activitate : ziar de anunturi, webdesign si hosting, publicitate online si offline ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:03, 17 Februarie 2011
Cautati la aceasta adresa: [ link extern ]
De fapt, noul cod caen a intrat in vigoare la data de 1 ianuarie 2008.
D-nul Sad, exista un site oficial in care sa se descrie ce se poate face pentru fiecare cod caen? Rubidian-ul are doar versiune in engleza; la schimbarea codului CAEN stiu ca cei de la registrul comertului aveau un document cu traducerea in romana, exista acel document pe site-ul vreunei institutii publice din Romania?

Edit:
Eu ce am gasit am gasit la moldoveni
[ link extern ]
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
Popu, utilizator
Din pacate nu cunosc existenta vreunui site care sa aiba descrierea codurilor. Singurul instrument de lucru in acest sens ramane CAEN Revizuit 2 - Clasificarea activitatilor din economia nationala. Note explicative. Editia a 2-a , Monitorul Oficial, pret 34 ron. Cautati aceasta carte pe site-urile cu carti juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen rev.2 zako zako Pentru intocmirea documentatiei de finantare a unui proiect avem nevoie de aceasta carte COD CAEN REV.2 care contine la fiecare activitate (CAEN)principala si ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen publicitate online ivcostin ivcostin Bună ziua. Vreau să îmi fac un site cu anunțuri publicitare și ulterior să scot și un ziar cu aceste anunțuri. Am ales să devin ... (vezi toată discuția)
De unde pot sa stiu ce anume pot face pe un anume cod caen? samyku samyku Buna ziua, Mi-am deschis de curand o firma si m-am autorizat pe un cod caen pe care am activitatea principala. Insa m-am mai autorizat pe inca 3 coduri ... (vezi toată discuția)