avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale De unde pot sa stiu ce anume pot face pe un anume cod ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

De unde pot sa stiu ce anume pot face pe un anume cod caen?

Buna ziua,

Mi-am deschis de curand o firma si m-am autorizat pe un cod caen pe care am activitatea principala.
Insa m-am mai autorizat pe inca 3 coduri caen si nu stiu exact ce anume pot face si ce nu pot face prin aceste coduri caen.

De exemplu, sunt autorizat pe:
1812-Alte activitati de tiparire n.c.a.
1813-Servicii pregatitoare pentru pretiparire
4791-Comert cu amanuntul prin interm. caselor de comenzi sau prin Internet.
Fiind autorizat pe aceste coduri, pot sa realizez design-ul unor materiale publicitare, sa le cumpar apoi de la o firma care face productie publicitara si sa le vand la viitori clienti? Practic eu nu fac productie, doar comert. Este ok?

Alta intrebare: Ce produse pot sa vand prin Internet, cod 4791?

Va rog sa ma ajutati, sunt mai la inceput si nu stiu exact toate detaliile.

Daca stie cineva vreun site sau o sursa din care pot sa vad exact care sunt activitatile care se pot desfasura care sa fie clasificate pe coduri caen va rog sa ma ajutati.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 17:46, 14 Mai 2011
Dati cautari pe net dupa codurile caen care va intereseaza si veti obtine foarte , foarte, foarteeee, multe informatii.
Exista la O.N. de Statistica o carte cu coduri CAEN descrise in mod amanuntit.

:luck:
Incercati aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 1812 sau 5812 pentru printare digitala claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Pentru printare de materiale publicitare ce cod caen se foloseste? Este vorba de cataloage foto,abume,postere,afise,pliante, carti vizita cu comanda online ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare stingatoare si truse de prim ajutor zumzy zumzy buna ziua, nu reusesc sa geasesc codul caen pentru comercializarea de stingatoare si truse de prim ajutor. daca vanzarea se face online pot folosi codul ... (vezi toată discuția)
Coduri caen la infiintare srl Ana Mocanu Ana Mocanu Pot infiinta SRL cu activitate principala [b]\"4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet\" [/b]si activitati ... (vezi toată discuția)