avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen 1812 sau 5812 pentru printare digitala
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen 1812 sau 5812 pentru printare digitala

Pentru printare de materiale publicitare ce cod caen se foloseste?

Este vorba de cataloage foto,abume,postere,afise,pliante, carti vizita cu comanda online si livrare pe curier
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2016
claudiughebauer1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:48, 23 Iulie 2016
Bănuiesc că vă gândiți la codul CAEN pentru activitatea principală. Dacă faceți strict activitatea de tipărire, codul este 1812. Dacă faceți și activitatea de editare, ce implică achiziția drepturilor de reproducere (copyright) și reproducerea și distribuția conținutului în diferite forme, atunci codul potrivit este 5819.
Oricum, vă sfătuiesc să menționați ambele coduri (dintre care unul va fi pentru activitatea principală) și, în plus, să menționați cel puțin următoarele coduri CAEN: 1813 (Servicii pregătitoare pentru pretipărire), 4791 (Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet), 7420 (Activități fotografice).
Puteți adăuga și 5812.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Printare digitala materiale publicitare ce cod caen folosim? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Pot folosi cod caen 1812 sau 5812 pentru printare digitala, afise, postere, brosuri, albume foto, calendare, cataloage foto, flyere, invitatii, carti ... (vezi toată discuția)
De unde pot sa stiu ce anume pot face pe un anume cod caen? samyku samyku Buna ziua, Mi-am deschis de curand o firma si m-am autorizat pe un cod caen pe care am activitatea principala. Insa m-am mai autorizat pe inca 3 coduri ... (vezi toată discuția)
Este necesar caen de tiparire? ionelbaciu87 ionelbaciu87 Buna ziua avocatnet.ro, Ma gandesc sa incep o afacere cu felicitari/invitatii/calendare/etichete de sticle/etc.. personalizate pe care sa le fac la ... (vezi toată discuția)