avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN firma web hosting
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN firma web hosting

Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA/ II pe domeniul Webhosting, vanzare domenii web, licitatii domenii web. Am gasit codurile CAEN J6311 si J 5829. Poate cineva sa imi spuna daca sunt corecte pentru tipul de actvitate dorit? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Xhost , utilizator 11:50, 31 August 2012
Salut. Eu la i.i.-ul meu mi-am pus 6311 (fara J in fata) tot firma de hosting sunt. Deci punel pe ala. Dar vezi ca poti sa iti mai pui inca 4 CAEN-uri secundare. Cauta pe google CAEN si o sa ai niste site-uri unde scrie de face fiecare CAEN in parte.
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2012
Xhost, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cod caen pentru venituri admob in aplicatii mobile alinescoo alinescoo Va salut, acesta fiind primul meu post. Felicit toti userii acestui site, deoarece de aici am gasit raspunsuri la multe intrebari de-a lungul timpului. ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, As dori sa-mi infiintez un PFA Ca acte necesar am aflat ca trebuie: o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)