Nu e vorba de a comercializa catre terte persoane mijloacele fixe, mai precis ceea ce eu vreau sa achizitionez,nu stiu pe ce cod din catalogul de mijloace fixe sa incadrez aparatura cu care sa ma incarc in conta.Fara a fi nevoita sa iau factura, ci prin contract de vanzare cumparare si borderou de achizitie. Multumesc
Buna ziua, am studiat pe net codurile de achizitie mijloace fixe si nu am reusit sa gasesc un cod pentru domeniul meu de activitate"CADASTRU-TOPOGRAFIE-GEODEZIE" cod caen 7112, iar ca mijloc fix :APARATURA DE MASURARE A TERENULUI, am gasit in caalogul de mijloace fixe, 2.2 APARATE SI INSTALATII DE MASURARE,CONTROL SI REGLARE si 2.2.1. Aparate si instalatii pentru masurarea marimilor geometrice, mecanice si acustice. Dar nu stiu daca pot aplica acest cod de mijloc fix pentru aparatul meu fiind statie totala, aparat de masurarae prin unde(teledectie). Va rog da-ti un ajutor...
Buna ziua, eu m-am inregistrat fiscal la finante, luna aceasta pe ocd CAEN 7112, din motivul ca, la ORC nu se poate obtine certificat de inregistrare, noi ca si geodezi fiind atestati tehnic de OCPI dar apartinem de ministerul de interne si acum obtinand CIF ca si persoana fizica,am curiozitatea, daca suntem sau nu obligati sa avem si casa de marcat?
Buna ziua,am o mare rugaminte. Va rog sa ma lamuriti daca se poate vis a vis de faptul ca,am o firma in care sunt doi asociati cu 30 % respectiv 70 % iar cel cu 30% este administrator cu puteri depline si doresc sa cesionez/vand la o terta persoana firma,avand datorii la stat. Eu ca si administrator ce probleme pot intampina pe parcurs?Va multumesc