avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cesionare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cesionare firma

Buna ziua,am o mare rugaminte. Va rog sa ma lamuriti daca se poate vis a vis de faptul ca,am o firma in care sunt doi asociati cu 30 % respectiv 70 % iar cel cu 30% este administrator cu puteri depline si doresc sa cesionez/vand la o terta persoana firma,avand datorii la stat. Eu ca si administrator ce probleme pot intampina pe parcurs?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:00, 26 Septembrie 2011
Daca societatea intra in insolventa puteti raspunde in conformitate cu art. 138 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator firma doiina doiina sunt administrator si asociat intr-o firma cu datorii catre stat,dar nu m-am ocupat personal de problemele firmei ,nu am avut nici profit,doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Cesionarea unei firme cu datorii la stat atrage schestrul statului pe bunurile noului administrator? Ramona35 Ramona35 Daca cesionez o firma cu datorii la stat si banca...Asupra cui revine problema achitarii? 1.) Daca noul administrator nu va achita...i se va pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu active si pasive urgent gemilia gemilia am cesionat srl cu active si pasive in anul 2007 dar srl avea datori la buget in care lege intru trebiue sa le platesc eu sau cel care a preluat firma ? (vezi toată discuția)