avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate luanaclaudia

Activitate luanaclaudia

am un teren de vanzare si in fata terenului sint alte ctii,pe linga teren sa facut drum de sevitute privat de accei ce detin ctiile eu am dat semnatura cind sa autorizat drumul ca fiind de acord cu ctia acelui drum care trece pe linga propietatea mea ,dar acum cind am vandut terenul unul dintre proprietari de acolo nu este de acord sa folosesc si eu drumul contra cost daca imi puteti spune unde trb sa ma adreses si cui va multumesc
cerere de succesiune tot eu am facut dar nu am mers sa dezbatem la notar ,tocmai ca nu neam inteles ,ele tot vin si imi propun diverse sa vindem cu atat sa iau eu suma de..... dar eu nu vreau sa vind si leam spus ca daca vor sa ma dea in judecata
da am locuit in casa cu ei si da am facut imbunatatiri ,explicatimi va rog ce inseamna prescriptia dreptului de oprtiune succesorala ,eu nu vreau sa vand casa cu toate ca ele recunosc ca am achitat tot dar ele tot nu vor sa nu vand
Contractul casei este pe numele parintilor mei care intre timp au decedat amandoi nu am facut succesiunea dupa ei ,eu mai am inca 4 surori cu mine 5 intre timp sora cea mare a decedat si ea ,eu in anul 1993 am platit ratele la casa timp de 2 ani dar parinti nu au facut act de vanzare cumparare pe numele meu si acum la succesiune surorile mele ma pun sa-o vand sa le dau partea lor stiind totusi ca eu am achitato la vremea aceea ,daca ma puteti ajuta cu un sfat ,cineva a zis ca nu sant valabile chitantele cu care dovedesc ca am achitat atunci ,altcineva spune ca valoarea de atunci nu este reala si ca la tribunal se face pe suma de atunci cu inflatia aferenta aniilor trecuti si ca nu imi da dreptate instanta iar ca bani eu am dat 145.000 iar valoarea de acum ar veni undeva in jur de 60 milioane si ca trb sa cad la intelegere cu ei ca altfel chitantele atat valoreaza acum