am un teren de vanzare si in fata terenului sint alte ctii,pe linga teren sa facut drum de sevitute privat de accei ce detin ctiile eu am dat semnatura cind sa autorizat drumul ca fiind de acord cu ctia acelui drum care trece pe linga propietatea mea ,dar acum cind am vandut terenul unul dintre proprietari de acolo nu este de acord sa folosesc si eu drumul contra cost daca imi puteti spune unde trb sa ma adreses si cui va multumesc
Probabil aveti acces pe alt drum la drum general. Daca nu e asa, ei trebuie sa va da drept de servitute si fara plata. Daca nu e asa, trebuie sa astepti la constituirea comunitatea de proprietari, pentru ce dezvoltatori nu sunt prea accesibile. Oricum nu ai primit bani la darea servituti pe ei?. Ati facut un contract si nu ai prevazut dreptul tau de servitute?. Ei vreau probabil sa-l vinzi teren la ei. Cam astea sunt posibilitati in general. Nu cred ce sunt rai. Sunt dezvoltatori. Incearca sa o vizi la ei. O zi buna!
Drum de servitute
nickola
Buna ziua!
Spuneti-mi va rog,daca intr-un ctr.de vanzare cumparare casa din 2008,nu s-a precizat clar ca in urma dezmembrarii intre cele 2 loturi exista ... (vezi toată discuția)