Buna seara,
Cum se poate obtine titlu de proprietate, pe o casa, cu teren (40 de ari)? Acte am doar rol-ul de la primarie (care e pe tata din 1969,tata a decedat in 2011) si acte de vanzare cumparare din anul 1945 (care sunt pe numele bunicului, decedat in 1986). La primarie mi-a zis ca aceste acte din 1945 nu au valoare. Actele sunt autentificate la notar, cu timbre fiscale si tot ce trebuie.
Fratele meu a cumparat o SC si a facut o lucare cu ea, dupa care nu a mai avut activitate. In acelasi timp a intrat in vigoare legea impozitul forfetar, si a venit de plata o anumita suma. El neavand activitate nu a avut de unde plati si acum a venit o somatie de executare silita. Societatea nu are niciun fel de bun pe ea. Ce poate executa statul? Cum se poate rezolva aceasta situatie? (Societatea are suspendata activitatea din 15.04.2010)
Buna seara, bunicul meu a cumparat in 1945 o suprafata de teren urmand sa intre in posesie dupa moartea proprietarilor, proprietarii au murit in 1970 cand terenurile erau colectivizate de comunisti. Bunicu nu a mai trecut in rol-ul agricol la primarie aceasta suprafata de teren pentru ca nu se mai putea. contractul de zanzare il am dar la primarie nu este trecut terenul. Cum se poate face titlu de proprietate??
Buna, bunicul a cumparat 2 ha de pamant in mai multe etape cu acte de vanzare pe fiecare bucata. intre timp au venit comunisti si una din parcele nu mai apare in rol la primarie, cum se poate scoate acea parcela pe care este act de vanzare cumparare?