avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate Mevi

Activitate Mevi

Am vorbit acum cu doamna de la asociatie si a zis ca nu se poate face nicio recalculare din trecut ci doar sa depun acum o cerere sa o scoata de la asociatie incepand cu luna viitoare.
Este corect asa ceva?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.

Recent am aflat ca a decedat o matusa foarte indepartata(acum 5 luni), iar mostenitoarea(matusa ei) apartamentului este o persoana imobilizata la pat. (Mostenirea inca nu a fost dezbatuta).
M-a trimis zilele acestea sa ma uit pe la apartament si am constatat ca este trecuta o persoana la asociatie (cu toate ca matusa mea a decedat de cateva luni), apartamentul este nelocuit de atunci si s-au acumulat penalizari si o suma destul de mare.
Intrebarea mea este: Pot face o cerere pentru recalcularea sumei cu 0 persoane din momentul decesului? Exista ceva legal in privinta asta?
Va multumesc.
Va multumesc
Salut. Pe 25 sept am fost surprins cu radarul cu 71 km/h in localitate iar domnul politai care mi-a facut pvul a scris gresit numaru de inmatriculare...in loc de OT 91 xxx a scris B 81 xxx.Mentionez ca am semnat pvul din graba si am scris ca nu am mentiuni ulterior constatand greseala de numar.As dorii sa fac o contestatie si vrea sa stiu daca am sanse sa scap de amenda.Va multumesc .