Salut. Pe 25 sept am fost surprins cu radarul cu 71 km/h in localitate iar domnul politai care mi-a facut pvul a scris gresit numaru de inmatriculare...in loc de OT 91 xxx a scris B 81 xxx.Mentionez ca am semnat pvul din graba si am scris ca nu am mentiuni ulterior constatand greseala de numar.As dorii sa fac o contestatie si vrea sa stiu daca am sanse sa scap de amenda.Va multumesc .
Puteti formula plangere contraventionala pe acest motiv, sustinand ca autoturismul dvs nu este acelasi cu autoturismul mentionat in plangerea contraventionala,prin urmare sanctiunea aplicata este nelegala fiind data pentru conducerea unui autoturism ce nu a facut obiectul constatarilor agentului constatator. Daca insa se vor depune fotografii sau dovada inregistrarii aparatului radar si se va vedea nr de inmatriculare a masinii dvs, sansele de reusita vor scadea, insa merita sa uzati de plangerea contraventionala.
Amenda radar
bagoly miklos
am circulat pe o portiune de drum cu doua benzi pe sens si in coloana cu alte doua masini eu fiind al treilea si ultimul. Pe mine m-a oprit agentul (singur ... (vezi toată discuția)