avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numar de inmatriculare gresit in pv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numar de inmatriculare gresit in pv

Salut. Pe 25 sept am fost surprins cu radarul cu 71 km/h in localitate iar domnul politai care mi-a facut pvul a scris gresit numaru de inmatriculare...in loc de OT 91 xxx a scris B 81 xxx.Mentionez ca am semnat pvul din graba si am scris ca nu am mentiuni ulterior constatand greseala de numar.As dorii sa fac o contestatie si vrea sa stiu daca am sanse sa scap de amenda.Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Mevi , utilizator 14:34, 27 Septembrie 2011
Puteti formula plangere contraventionala pe acest motiv, sustinand ca autoturismul dvs nu este acelasi cu autoturismul mentionat in plangerea contraventionala,prin urmare sanctiunea aplicata este nelegala fiind data pentru conducerea unui autoturism ce nu a facut obiectul constatarilor agentului constatator. Daca insa se vor depune fotografii sau dovada inregistrarii aparatului radar si se va vedea nr de inmatriculare a masinii dvs, sansele de reusita vor scadea, insa merita sa uzati de plangerea contraventionala.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost sunat de un politist de la rutiera mihai0888 mihai0888 ASTAZI MA-M TREZIT SUNAT DE UN AGENT CARE PRETINDEA A FII DE LA POLITIA RUTIERA,MENTIONADU-MI, CA IERI 21.03.2012 AM FOST SURPRINS DE UN APARAT RADAR SI CA AM ... (vezi toată discuția)
Amenda radar bagoly miklos bagoly miklos am circulat pe o portiune de drum cu doua benzi pe sens si in coloana cu alte doua masini eu fiind al treilea si ultimul. Pe mine m-a oprit agentul (singur ... (vezi toată discuția)
Am motiv de contestatie? ionuthornea ionuthornea m-a oprit un echipaj de politie la vre-o 10 k(impreuna cu alte 4 auto in mai putin de 2 minute),sustinand ca am depasit viteza regulamentara si am fost ... (vezi toată discuția)