avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate jeorj

Activitate jeorj

nici asta (ordin) nu reduce nimic. decat ca dai suma la stat "cu taraita". suma "potcovita" bine cu dobanzi. plus ipoteci.
solutia e sa platiti in rate datoria.

la "asistenta contribuabili", la fisc, gasiti ce va trebuie.
mergeti la fisc. exista posibilitatea platii in rate.
mergeti la fisc!
Răspuns la discuția cont inactiv
nici daca fac alte conturi, cu alte adrese de email, nu "vine" niciun mail de activare:rolleyes::)


contraziceti-i pe cei de la World Records Academy si pe ialomiteanu.
ce sa mai caut... nu mai caut deloc.

ideea e ca el a fost tot timpul, din 1990 la zi, "hidden", la butoanele politicilor economice din romania.

aia de la guvernare au fost/si sunt toti d-alde "E o plăcere să vii la Banca Naţională, e o gazdă foarte bună şi domnul guvernator ne spune lucruri bune şi ce avem de făcut.":))


iar rezultatul, finalul, ce e dupa ce tragem linie, se poate "admira" cu usurinta.

adriantot a scris:

Revenind la intrebarea obsesiva a cuiva de mai inainte, acum, in situatia in care Romania este subjugata politic, ar fi o sansa poate daca Isarescu ar da ordin guvernului si nu sfaturi sau sugestii. ORDIN!


"ORDIN"?!!! ... o vrea acum sa luam si pozitia de "drepti':stunned:

... ca le-a dat tot timpu' ("ordinele"), da' asa, din boscheti ("hidden"), sa nu se "prinda" lumea de la noi (da' au observat altii- World Records Academy)...

"As governor of the National Bank of Romania, Mugur Isarescu has coordinated Romania's economic policy since 1990, being considered by some the "hidden" Prime Minister of the country."

[ link extern ]

ce economie a "coordonat" si unde a ajuns economia romaniei dupa 20 de ani "coordonata" de "academician"... vedem (simtim) cu totii...

acum o imprumuta (ii face perfuzii) in nestire (bucuria camatarilor globali) sa mai respire putin, pana pune cruce pe ea (pe economie) definitiv.
ok, @monique, nu stiam ca il admiri pe isarescu.

eu nu-l admir. nici p-aia carora le face (si accepta) "propunerei constructive' (adica sa se mai imprumute, cat mai mult, "sa tina cursu'").

nici eu nu cred ca voi reveni.
deci e normal ca "Ialomiteanu & co" (unde trebuie sa fie si primu' ministru, ca nu e ialomiteanu de capu' lui) sa primeasca "ordine" de la isarescu?