avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita pentru datorii la stat
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita pentru datorii la stat

Buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt asociat la o firma care are datorii la stat de 9000 de lei. recent la adresa celuilalt asociat, nu la sediu, a ajuns o hartie prin care se spune ca incepe executarea silita si am verificat si pe site anaf si asa scrie si acolo. intrebarea mea este care sunt pasii pentru aceasta executare? cat timp ar dura? si daca exista posibilitatea incheierii unui acord pentru plati esalonate. firma nu este foarte productiva si de aceea de abia produce banii pentru ratele bancare. Cat de repede se poate actiona in executarea asociatilor?
Cel mai recent răspuns: BobyGogo , utilizator 21:34, 4 Noiembrie 2011
mergeti la fisc. exista posibilitatea platii in rate.
mergeti la fisc!
eu inca nu am aceasta scrisoare, la adresa mea nu a sosit care este si adresa sediului, insa a sosit la adresa asociatei care nici ea nu este acasa, am aflat cateceva prin telefon insa azi voi sti exact ce scrie acolo. Ideea este ca am inteles ca vor sa se prezinte in 3 zile pt a declara nu stiu ce... de aceea va intreb care ar fi solutia?? Pe site anaf in dreptul firmei scrie incepere executare silita ...
solutia e sa platiti in rate datoria.

la "asistenta contribuabili", la fisc, gasiti ce va trebuie.
imi poate spune cineva in temeiul caror acte normative pot cere plata esalonata a sumei? si eventual in ce conditii deoarece situatia financiara a societatii, asa cum reiese din acte nu este foarte buna.

Alte discuții în legătură

Inregistrare anaf succesiune apartament RamonaBrodo RamonaBrodo Buna ziua, recent am facut succesiunea in urma careia am devenit proprietra unui apartament. Pe Certificatul de mostenitor s-au trecut si datoriile catre ANAF ... (vezi toată discuția)
Societate cu datorii catre anaf bogdaner bogdaner Buna ziua.As dori sa flu de la dumneavoastra daca se poate obtine din partea ANAF-ului o re-esalonare a datoriilor rezultate din impozite, taxe, amenzi, ... (vezi toată discuția)
Esalonarea la plata a obligatiilor bugetare allbike allbike este posibila esalonarea la plata a obligatiilor bugetare in cazul in care ANAF, in scopul recuperararii creantei, a anuntat deja vanzarea la licitatie a unui ... (vezi toată discuția)