avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate claus12345

Activitate claus12345

gasesti in legea unica de salarizare cat este coeficientul, dar nu ajunge un debutant la 1000 lei sub nici o forma.....
Răspuns la discuția conventie matrimoniala
Dar daca fac actiune in instanta sa se constate cele aratate mai sus, ca de la data de01.04.2010 bunul x este proprietatea sotiei, nici asa nu-mi trece fiscul datoria pe numele sotiei?
Răspuns la discuția conventie matrimoniala
Va multumesc. Oare la notar se taxeaza ca o simpla declaratie sau ca la instanta, 3% din valoarea bunurilor?
La impozitul care urmeaza a fi perceput, dar oare si la impozitul datorat de la DATA achizitionarii bunurilor (adica pentru care deja s-a emis titlu executoriu) se aplica conventia?
Merg cu sotia la un notar public si facem o conventie matrimoniala in timpul casatoriei. Eu declar ca recunosc ca toate bunurile noastre comune sunt de fapt bunuri proprii ale sotiei achizitionate cu bani proveniti din... economiile parintilor ei, sa zicem. Voi solicita expres sa se mentioneze data la care au fost dobandite bunurile.
Conform principiului ½datoria urmeaza bunul½ , cei de la Directia Fiscala vor transfera impozitul aferent bunurilor doar in sarcina sotiei???
Răspuns la discuția cod fiscal 2012-impozit auto
da, corect, nu se aplica retroactiv, dar totusi nu exista discriminare???
Buna seara. Vreau sa intreb specialistii daca in conditiile in care:
- in codul fiscal aplicabil in anul 2012 este mentionat ca autoturismul pana la data primei inmatriculari este condiderat marfa, deci nu este supus impozitarii,
- eu posed un autoturism din anul 2008 ca nu a fost inca inmatriculat in Romania, dar pentru care imi este calculat si retinut impozit.
Exista vre-o sansa cu o actiune in discriminare, prin care sa se constate ca sunt discriminat fata de cei care au adus in tara masini in acest an, in sensul ca masina adusa anul asta e marfa, iar a mea adusa acum cativa ani e autoturism, si prin urmare sa se constate ca si masina mea e marfa si nu datorez impozit pentru acesta perioada???
Multumesc pentru raspunsuri
Răspuns la discuția contestatie la executare
15000 lei pe 2 ani si ceva cu penalitati cu tot
Buna seara. Am nevoie de ajutor intr-o chestiune arzatoare. Am un impozit auto la Directia Fiscala neplatit. Am primit azi o adresa (si eu si sotul meu) de indisponibilizare a conturilor si venitor obtinute de la angajatorul X.
Care este cea mai usoara metoda de a scapa o vreme de blocarea salariului? Ma gandisem sa fac partaj de bunuri comune pe calea contestatiei la executare, sa depunem tranzactie la dosar (in sensul ca sunt de acord ca cotributia sotului la masina este de 100%- el momentan neavand venituri urmaribile). Ce ziceti? Ar functiona? Daca nu, va rog dati-mi alte idei, va rog....