avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Buna seara. Am nevoie de ajutor intr-o chestiune arzatoare. Am un impozit auto la Directia Fiscala neplatit. Am primit azi o adresa (si eu si sotul meu) de indisponibilizare a conturilor si venitor obtinute de la angajatorul X.
Care este cea mai usoara metoda de a scapa o vreme de blocarea salariului? Ma gandisem sa fac partaj de bunuri comune pe calea contestatiei la executare, sa depunem tranzactie la dosar (in sensul ca sunt de acord ca cotributia sotului la masina este de 100%- el momentan neavand venituri urmaribile). Ce ziceti? Ar functiona? Daca nu, va rog dati-mi alte idei, va rog....
Cel mai recent răspuns: claus12345 , utilizator 19:15, 28 Septembrie 2011
nu se poate face partaj in timpul casatoriei cu exceptia cazului cind creditorul o solicita in vederea executarii silite.
contestatia la executare se face in 15 zile de la primirea somatiei insa nu va suspenda executarea. Banii dvs vor fi popriti si achitati fiscului inainte sa primiti primul termen de judecata.

despre ce suma de bani este vorba?
15000 lei pe 2 ani si ceva cu penalitati cu tot
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
claus12345, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri din salar carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Daca ptrintr-o sentinta judecatoreasca am de primit o suma (taieri de salarii ilegale) aferenta anului 2010, iar momentan am o poprire care a fost ... (vezi toată discuția)
Poprirea tertilor de catre finante cristi.statescu cristi.statescu In cazul in care s-a primit de la finante o poprire pentru creantele datorate ale unui colaborator, dar in momentul respectiv nu exista nici-o suma. S-a facut ... (vezi toată discuția)
Pv amenda elenastuparu elenastuparu Buna ziua! Am fost sanctionata de catre ARR cu o amenda. In termen de 48 ore am achitat jumatate din aceasta amenda, dar din eroare pe ordinul de plata am ... (vezi toată discuția)