Buna seara. Am nevoie de ajutor intr-o chestiune arzatoare. Am un impozit auto la Directia Fiscala neplatit. Am primit azi o adresa (si eu si sotul meu) de indisponibilizare a conturilor si venitor obtinute de la angajatorul X.
Care este cea mai usoara metoda de a scapa o vreme de blocarea salariului? Ma gandisem sa fac partaj de bunuri comune pe calea contestatiei la executare, sa depunem tranzactie la dosar (in sensul ca sunt de acord ca cotributia sotului la masina este de 100%- el momentan neavand venituri urmaribile). Ce ziceti? Ar functiona? Daca nu, va rog dati-mi alte idei, va rog....
nu se poate face partaj in timpul casatoriei cu exceptia cazului cind creditorul o solicita in vederea executarii silite.
contestatia la executare se face in 15 zile de la primirea somatiei insa nu va suspenda executarea. Banii dvs vor fi popriti si achitati fiscului inainte sa primiti primul termen de judecata.
Pv amenda
elenastuparu
Buna ziua!
Am fost sanctionata de catre ARR cu o amenda. In termen de 48 ore am achitat jumatate din aceasta amenda, dar din eroare pe ordinul de plata am ... (vezi toată discuția)