avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate jacko

Activitate jacko

Răspuns la discuția Depunere declaratie 100
In regula, multumesc inca odata...
Răspuns la discuția Depunere declaratie 100
Multumesc, o singura problema mai am, formularul electronic este pe doua pagini, nu stiu daca este in regula sa fie printat pe doua pagini (partea cu stampila si semnatura intra pe a doua pagina). O zi buna.
Răspuns la discuția Depunere declaratie 100
Buna ziua si multumesc pentru raspuns, cand dau print la PDF-ul inteligent completat acesta ocupa 2 pagini, cand il printez, se printeaza pe 2 pagini. Din cate stiu trebuie Anexa 1 printata (formularul care este pe site-ul anaf [ link extern ] .
Buna ziua, am un srl microintreprindere infiinat de doua luni, fara angajati, administrator si asociat unic. Pana pe 25 trebuie sa depun declaratia 100. Stiu ca se poate transmite electronic cu semnatura digitala dar nu e rentabil pentru mine (semnatura digitala costa aprox 250 lei/an). Mai este modalitatea de depunere la ghiseu pe suport cd in format PDF cu fisier XML atasat insotit de formatul pe hartie semant si stampilat. Cu PDF-ul inteligent m-am descurcat, insa nu gasesc fisierul pdf ce trebuie completat si printat. O sa ma intrebati probabil de ce nu apelez la un contabil. Fiind un srl nou infiintat am o marja de profit mica, practic nu imi permit sa dau si 300 lei/luna la un contabil care trebuie sa depuna o declaratie trimestrial (restul calculelor le fac eu deoarece detin program de facturare, registru de casa, etc). As aprecia un raspuns ajutator. Multumesc.
Răspuns la discuția Infiintare PFA comenzi online
da, m-am interesat cum e cu PFA-ul si mai nou Intreprinderea Individuala, problema e ca site-urile de unde comand, nu accepta conturi decat pentru persoane fizice, nu pot sa ma inregistrez ca PFA sau II pentru a mi se factura produsele. E complicata treaba..
Răspuns la discuția Infiintare PFA comenzi online
Cu SRL nu se poate din pacate, site-urile de la care comand nu accepta conturi business. Cu PFA-ul ar merge deoarece denumirea este numele meu.
Buna ziua, din septembrie anul trecut am inceput sa efectuez comenzi pe internet, ( site-uri din UK si SUA, in principal imbracaminte si incaltaminte) pentru diversi clienti. Contra unui comision, clientii imi spun ce produse doresc si eu le comand pe numele meu.
As dori sa va intreb daca se poate infiinta un PFA in acesto domeniu, sau daca exista un anumit domeniu in care ma incadrez, deoarece doresc sa intru in legalitate. Multumesc