avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA comenzi online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA comenzi online

Buna ziua, din septembrie anul trecut am inceput sa efectuez comenzi pe internet, ( site-uri din UK si SUA, in principal imbracaminte si incaltaminte) pentru diversi clienti. Contra unui comision, clientii imi spun ce produse doresc si eu le comand pe numele meu.
As dori sa va intreb daca se poate infiinta un PFA in acesto domeniu, sau daca exista un anumit domeniu in care ma incadrez, deoarece doresc sa intru in legalitate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 18:08, 28 Ianuarie 2013
Sfat. Evitati PFA, este o cursa de soareci.
Tot prost, dar mai bun decat PFA, este SRL
Cu SRL nu se poate din pacate, site-urile de la care comand nu accepta conturi business. Cu PFA-ul ar merge deoarece denumirea este numele meu.
Luati legatura cu un contabil. Mare grija cu pfa, presupune sa platiti biruri la stat chiar daca nu aveti activitate, in cazul in care nu mai aveti inca un job.
Puteti sa va faceti linistit un PFA, nu este cu nimic mai dezavantajos decat alte forme de organizare. In plus, scapati de o gramada de declaratii, bilanturi contabile, etc.
Ca taxe, da platiti la venitul estimat, dar in anul urmator, prin depunerea declaratiei 200, venitul se regularizeaza in sensul ca fie va da d-voastra statul bani inapoi, fie daca ati avut d-voastra incasari mai mari decat ati estimat, mai dati d-voastra o diferenta statului.
da, m-am interesat cum e cu PFA-ul si mai nou Intreprinderea Individuala, problema e ca site-urile de unde comand, nu accepta conturi decat pentru persoane fizice, nu pot sa ma inregistrez ca PFA sau II pentru a mi se factura produsele. E complicata treaba..

Alte discuții în legătură

Intermediar intre un site (comenzi) din strainatate si clienti din romania lori_ultras lori_ultras Buna seara , sper sa pot fi cat mai explicit ... multe persoane intermediaza comenzi intre persoane din romania si anumite site-uri din afara gen ebay , ... (vezi toată discuția)
Ce tip firma/pfa sa deschid pentru inchiriere costume? Caposs Caposs Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchiriere de costume pentru copii. Si nu stiu ce tip de afacere este mai convenabila pentru mine. Afacerea nu va fi ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru productie-patiserie ContSters116875 ContSters116875 As dori sa deschid o cofetarie, productie proprie, in Ploiesti, cu ajutorul fondurilor europene. Pana cand pot sa accesez aceste fonduri? Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)