buna seara, am o mare nelamurire in privinta unei posibile angajari. am un cred la o banca pe care nu l-am mai platit deloc si o datorie la o firma de telefonie, am fost contactat de firma de recuperari cu care lucreaza banca si firma de telefonie si am refuzat sa platesc datoriile. daca m-a angajez banuiesc sa o sa mi se puna opriri pe salariu, nu? cum as putea sa scap de aceste opriri, am inteles de la niste cunosntinte ca iti poti deschide un cont intr-o banca din strainatate si salariul imi va fi virat in contul respectiv. cunostintele mi-au spus ca statul si nici o firma de recuperari nu pot pune opriri pe conturi bancare din strainatate. este adevarat sau sunt doar aberatii? in caz ca stiti alte modalitati pt a nu imi fi puse opriri va rog sa mi l-e prezentati! multumesc anticipat!
buna ziua, am o mare dilema, pe data de 10.04.2010 a fost oprit in trafic de un echipaj de politie si neposedand permis de conducere mi s-a intocmit dosar penal pt conducere fara permis. pe data de 23.09.2010 am primit o instiintare ca am fost scos de sub urmariere penala si am primit o amenda administrativa de 800 lei. as dori sa stiu daca in momentul de fata pot da de permis. as putea sa intampin anumite greutati in cazul acesta?
1.multumesc foarte mult pt raspunsuri dar eu ma gandesc ca ar putea sa anexeze la dosarul pt partaj acel act, si scrie clar in el ca nu mai are absolut nici o pretentie mama mea....
2.dar dupa ce hotararea este pronuntata eu sau sora mea mai am dreptul sa locuiesc acolo. nu suntem studenti.
buna ziua, am o nelamurire legata de divortul parintilor mei. anul trecut tatal meu a deschis proces de divort, finalizandu-se anul acesta in iulie. apoi a deschis orind de evacuare pe numele mamei mele care nu s-a pronuntat inca si din cate am inteles de la el vrea sa faca si partaj... aici intervine marea problema; maica-mea a fost constransa de tatal meu (din anumite motive) acum 2 ani ca sa faca o declaratie legalizata la notar ca si cum nu are absolut nici o pretentie la bunurile mobile si imobile acumulate pe perioada casatoriei. ce este de facut in cazul acesta, chiar maica-mea nu mai are absolut nici un deret asupra bunurilor? mentionez ca bunurile imobile adica un teren cu 2 corpuri de casa sunt trecute pe numele tatalui meu dar fiind renovate complet in 2004 de ambii. succesiunea a fost facuta in 1996 iar tatal meu a devenit proprietar.
2. eu si sora mea fiind majori mai avem dreptul sa locuim in casa raspectiva? mentionez ca el mai are un copil din o alta casatorie care si acela este major.