avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa sustin examen in vederea obtinerii permisului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa sustin examen in vederea obtinerii permisului daca am fost scos de sub urmarire penala?

buna ziua, am o mare dilema, pe data de 10.04.2010 a fost oprit in trafic de un echipaj de politie si neposedand permis de conducere mi s-a intocmit dosar penal pt conducere fara permis. pe data de 23.09.2010 am primit o instiintare ca am fost scos de sub urmariere penala si am primit o amenda administrativa de 800 lei. as dori sa stiu daca in momentul de fata pot da de permis. as putea sa intampin anumite greutati in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:08, 8 Noiembrie 2011
daca aveti SUP + amenda administrativa atunci permisul nu este anulat ci doar suspendat ptr 90 de zile.
Bineinteles ca puteti da
Dv ati fost scos de sub urmarire penala deci nimic nu va impiedica sa depuneti actele in vederea obtinerii permisului de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate anamaria93 anamaria93 buna ziua pe data de 7 aug 2012 eram stationat cu masina cu numere rosii expirate la un magazin general pe raza unui sat mentionez ca politia a intrat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere ionela_victoria ionela_victoria Buna ziua. S-a inceput urmarirea penala in data de 1.08.2013 deoarece am fost oprita de catre politie la un control si aveam alcoolemia de 0.45. Am refuzat ... (vezi toată discuția)
Sanctiune contraventionala cu/fara permis? alcs_alx alcs_alx Buna ziua, Sunt oprit in trafic de catre un echipaj pentru ca am depasit coloana de masini aflata sa semafor. Teoretic permisul se suspenda 30 de ... (vezi toată discuția)