buna ziua pe data de 7 aug 2012 eram stationat cu masina cu numere rosii expirate la un magazin general pe raza unui sat mentionez ca politia a intrat in magazin si a intrebat a cui este masina eu am recunoscut ca este a mea dupa care mi sa intocmit dosar penal ieri dupa aproape 1 an mi sa dat solutionarea astfel: 1 scoaterea de sub urmarire penala
2 aplicarea unei sanctiunicu caracter administrativ in cuantum de 1000lei
3 cheltuielijudiciarein valoare de 40lei
4 solutia se va comunica a si dori sa va rog cine ma poate ajuta cu niste raspunsuri in legatura cu permisu nu mi sa zis nimic mentionez ca mi l au ridicat de anu trecut a si dori sa intreb daca nu platesc ce se poate intampla si daca pot sa platesc in mai multe transe amenda ptr ca nu am acum toti banii iar termenul de plata este de 20 zile iar in sentinta scrie ca am fost oprit in trafic de catre un echipaj de politie ceea ce nu este adevarat ei au venit dupa mine in magazinul general va multumesc mult
Cu ordonanta procurorului de SUP va duceti la politie si solicitati restituirea permisului de conducere.
Restituirea permisului nu este conditionata de plata amenzii administrative.
O platiti cand veti avea banii, nu se poate plati in rate, strangeti bani 3-4 luni si o platiti cand ii aveti pe toti. Daca nu veti plati in perioada urmatoare, va veni anul urmator la impozite.
multumesc mult de tot dar daca nu platesc in termen de 20 de zile nu se poate schimba in zile de munca in folosul comunitatii sau sa am alte consecinte si dc mi sa spus ca solutia se va comunica ulterior nu este definitiva?
multumesc mult de tot dar daca nu platesc in termen de 20 de zile nu se poate schimba in zile de munca in folosul comunitatii sau sa am alte consecinte si dc mi sa spus ca solutia se va comunica ulterior nu este definitiva?
Termenul de 20 de zile se refera la termenul in care puteti contesta decizia procurorului, poate sunteti nemultumita de solutie dar nu cred ca este cazul. platiti cei 40 de lei cheltuielile judiciare iar amenda de 1000 lei o platiti dupa ce strangeti banii.