avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere rosii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere rosii expirate

in 2012 7 aug am fost prins cu masina cu nr rosii expirate azi am primit nup si amenda administrativa de 1000 ron insa de permis nu se mentioneaza nimic mentionez ca permisu mi a fost ridicat din ziua de 7 aug 2012 va rog un rasp unde sa ma adresez multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:49, 12 Iulie 2013
Cu o copie a ordonantei procurorului mergeti la politia rutiera si solicitati restituirea permisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate anamaria93 anamaria93 buna ziua pe data de 7 aug 2012 eram stationat cu masina cu numere rosii expirate la un magazin general pe raza unui sat mentionez ca politia a intrat in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, scoatere de sub urmarire penala andrei36 andrei36 Buna seara, in urma cu 5 luni am fost prins cu permisul suspendat am fost astazi 04.09.2013 la parchet si grefiera de acolo mi-a comunicat verbal ca sa dat ... (vezi toată discuția)
Recuperarea permisului auto mariusika82 mariusika82 Buna sunt din timisoara, pe data de 31.12.2010 am circulat cu masina cu nr rosi expirate.Dupa 4 luni am primit acasa o ordonanta precum am fost scos de sub ... (vezi toată discuția)