avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Urmarire penala, numere rosii expirate - tergiversarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Urmarire penala, numere rosii expirate - tergiversarea solutionarii dosarului

buna seara pe data de 7 aug 2012 ma aflam cu masina cu numere rosii expirate oprita la un magazin general pentru niste cumparaturi in sat palilula com bucovat in acest timp a sosit politia com bucovat au intrat dupa mine in magazin mi au cerut actele masinii permisu eu le al prezentat toate documentele nu consumasem alcool nu am opus rezistenta am cooperat cu organele de ordine mi sa intocmit dosar penal nici in ziua de azi nu mi a venit nimic sa mi spuna ce sa intamplat cu dosaru meu desii au trecut 8 luni daca puteti sa mi raspundetii ce este de facut va multumesc din suflet
Despre durata dosarului, cu exactitate nu se pot face aprecieri, teoretic după ce se strânge întreg materialul probator, sesizează părţile, se finalizează urmărirea penala, în cazul dvs problema este simpla şi ar fitrebuit pan în prezent sa existei soluţie, eventual o amenda administrativa.
Buna ziua ,
solicitati relatii despre dosar inspectoratului de politie din judetul dvs si vati primi o instiintare ,politia de misca incet in cazul dvs
buna seara multumesc pentru raspuns am intrebat politaiu care mi a intocmit dosaru penal si mi a zis ca nici el nu intelege de ce nu sa solutionat cazul pana acum ei au trimis dosaru mai departe nici permisu nu mi l au inapoiat macar sunt 8 luni de zile de la eveniment
se poate anula permisu in acest caz
Daca organul de cercetare penala a trimis dosarul la parchet cu propunere, mergeti la registratura parchetului corespunzator si verificati daca s-a dat solutie in dosar, este posibil sa nu fi ajuns la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ptr recuperarea permisului de conducere cheffovidiu cheffovidiu Buna ziua, Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, ... Mihaela faur Mihaela faur Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, dea ea în noiembrie a plecat dosaru de la politie la parchet, în 3 ianuarie ma sunat iar de ... (vezi toată discuția)
Parcursul unui dosar penal de circulatie cu permisul suspendat si cat dureaza tanasailiecristian tanasailiecristian buna ziua am fost depistat in trafic in data de 13 aprilie ca am condus un autoturism cu permisu suspendat si mi sa intocmit dosa de cercetare penala,stie ... (vezi toată discuția)