avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parcursul unui dosar penal de circulatie cu permisul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parcursul unui dosar penal de circulatie cu permisul suspendat si cat dureaza

buna ziua am fost depistat in trafic in data de 13 aprilie ca am condus un autoturism cu permisu suspendat si mi sa intocmit dosa de cercetare penala,stie cineva drumul dosarului si cat dureaza mentionez ca am permis de 14 ani toate gradele si am lucrat doar ca sofer si am mare nevoie de el si nu am mai avut dosar pana acuma si am fost acolo la post unde mi sa intocmit dosaru si ei nu stiu ce sa imi spuna ca asteapta sa vina inapoi la el
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:34, 28 Mai 2013
Daca organul de cercetare penala a inaintat dosarul la Parchet cu propunere de NUP, trebuie sa asteptati solutia procurorului, daca se tergiverseaza nejustificat adresati o cerere prin care solicitati sa va informeze despre stadiul de cercetare al dosarului.
Poate sa dureze si 1 an.
Ar fi bine sa nu ii sacaiti ca va pot trimite in judecata.
Ar fi recomandabil sa se faca demersuri prin avocat pentru ca problema trebuie tratata cu delicatete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcursul si durata unui dosar penal pentru circulatie cu permisul suspendat tanasailiecristian tanasailiecristian buna ziua am fost depistat in trafic in data de 13 aprilie ca am condus un autoturism cu permisu suspendat si mi sa intocmit dosa de cercetare penala,stie ... (vezi toată discuția)
Anulare permis conducere flaviu-valentin flaviu-valentin am fost oprit de o patrula de politie in luna septembrie deoarece am avut o alcolemie de 0,8 in aerul expirat am fost dus la recoltare de probe biologice ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, ... Mihaela faur Mihaela faur Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, dea ea în noiembrie a plecat dosaru de la politie la parchet, în 3 ianuarie ma sunat iar de ... (vezi toată discuția)