avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, ...

Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, dea ea în noiembrie a plecat dosaru de la politie la parchet, în 3 ianuarie ma sunat iar de la politie și mia zis ca mi sa oprit urmărirea penala și ma chemat sa îmi susțin declarația iară ce am spus anu trecut, am fost am făcut ce a spus ei și trebuia sa plece iar dosaru la doamna procuroare și între timp doamna a întrat la pensie acum cât mai poate sa dureze procesu ,mulțumesc
Depinde de multe lucruri.
Daca nu aveți avocat așteptați.
Ce calitate aveti in dosar? suspect? inculpat?
Am condus cu permisu supendat
Dar am avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Depinde de multe lucruri.
Daca nu aveți avocat așteptați.

Discutati cu avocatul.
Eu percep onorariu separat în caz de urgentare și este posibil ca și avocatul dvs. sa procedeze la.fel.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

dosar penal pentru alcol am un dosar de un an jumate pentru alcolemie intru cat nu a fost vina mia am luat fapta asupra mia pentru ca am fost influentat de catre oranele de politie ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta? urgentare dosar suspendare permis dobre georgel dobre georgel In 26.12.2016 am fost oprit de catre politia rutiera mi sa cerut actele si sa suflu in ethilotest am suflat si mia iesit 0,044 alcol am fost dus la sang ... (vezi toată discuția)
Neacordare trecere pietoni accident jana22 jana22 Buna ziua v-am mai scris in legatura cu problema mea dar vreau sa o rezum din nou.In luna ianuarie eram cu masina veneam de la servici si la trecerea de ... (vezi toată discuția)