avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am o întrebare am fost in transit în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am o întrebare am fost in transit în germania. Nu ...

Bună ziua am o întrebare am fost in transit în germania. Nu locuiesc aici nu am ședere aici
Sunt reparator de acoperise. Și. Treceam în trecere și o doamnă era în curtea iei în care eu am salutat-o și am întrebată dacă nu are de lucru. I-a mi-a spus ca vrea jgheaburi noi. Eu i-am spus ca le pot înlocui. Și pot sa le fac. Doar dacă scot pe ăla vechi. M-am pus la treabă după acea. S-a dus în casă ma lăsat să efectuez proba. Să văd dacă se potrivesc. Jgheaburile mele în Cârligele iei. După când a ieșit din casă. A sunat la poliție. Și a făcut plângere penală pe mine ca eu am intrat cu forța. Și i-a nu a spus ca m-a lăsat să mă ating de casă iei. Acum mi-a venit acasă. O hârtie și mă pus la. Distrugere. Înșelăciune. Și violare de domiciliu. La ce să mă aștept. Sunt puțin foarte necăjit. În faptul ca această doamnă minte la adresa mea va rog să mă ajutați. Nu prea cunosc legile din germania
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:15, 9 Octombrie 2024
Bună ziua, Este adevarat faptul ca pentru comportamentul dvs agresiv disuasiv, persuasiv, subversiv, inselator puteti risca inchisoarea cu executare. Nu stim in ce stadiu este procedura judiciara in situatia dvs pentru a va oferi vreun sfat.
Dar cum pot risca închisoare dacă doamna respectivă minte în această cauză. Și. Ia a fost agresivă în fața poliției. Vă rog frumos să îmi rsp și nu am avut nici o abatere niciodată

trandafir2 a scris:

Bună ziua, Este adevarat faptul ca pentru comportamentul dvs agresiv disuasiv, persuasiv, subversiv, inselator puteti risca inchisoarea cu executare. Nu stim in ce stadiu este procedura judiciara in situatia dvs pentru a va oferi vreun sfat.

Dar cum pot să văd în ce stadiu este
NU stim ce calitate aveti dvs in acel dosar, adica daca sunteti sau nu sunteti suspect, sau daca politia a facut deocamdata doar audieri preliminare. Daca doamna minte sau nu, probabil ca va rezulta din audieri si din alte mijloace de proba administrate in cauza (spre exemplu inregistrari video, de la dansa sau de peste drum sau din alte locatii). Si nu ne-ati spus daca la acest moment s-au dispus masuri in ceea ce va priveste, in sensul daca v-a fost restrictionata libertatea de miscare.

Această doamnă nu are dovezi. Asupra mea ca es am fost violent ia m-a chemat și m-a lăsat să lucrez în curtea iei doar depune mărturie falsă împotriva mea .si dosaru este in acheta. Si trebe sa fac și eu declarație împotriva iei
trandafir2 a scris:

NU stim ce calitate aveti dvs in acel dosar, adica daca sunteti sau nu sunteti suspect, sau daca politia a facut deocamdata doar audieri preliminare. Daca doamna minte sau nu, probabil ca va rezulta din audieri si din alte mijloace de proba administrate in cauza (spre exemplu inregistrari video, de la dansa sau de peste drum sau din alte locatii). Si nu ne-ati spus daca la acest moment s-au dispus masuri in ceea ce va priveste, in sensul daca v-a fost restrictionata libertatea de miscare.

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea judecatorul sa decida un nou cap de acuzare desi dosarul este inca la parchet?? ContSters171401 ContSters171401 Stimati cititori, Revin cu o noua intrebare referitoarea la cazul meu Sunt in stare de judecata pentru vatamare corporala (inculpat).Mi sa facut o ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu sau sechestrare de persoane si privare de libertate silviomarinescu1988 silviomarinescu1988 am fost invitat in curtea unei case de catre proprietari. un domiciliat care imi datora bani a tinut de poarta si a sunat la 112. ulterior a venit politia si ... (vezi toată discuția)
Buna,doresc si eu sa stiu ce mi se poate intampla un om simplu un om simplu Am fost angajat la o firma de distributie pe postul de agent rezerva si dupa circa o saptamana agentul cu care am fost pe teren in ziua respectiva a iesit in ... (vezi toată discuția)