avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exista posibilitatea Judecatorul sa decida un nou cap ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Exista posibilitatea Judecatorul sa decida un nou cap de acuzare desi dosarul este inca la Parchet??

Stimati cititori,

Revin cu o noua intrebare referitoarea la cazul meu
Sunt in stare de judecata pentru vatamare corporala (inculpat).Mi sa facut o plangere dupa 3 ani de la eveniment si pentru lipsire de libertate pe motiv ca as fi tinut hotul impotriva vointei lui pana a venit Politia (eu am anuntat Politia).
La Parchet sa dat NUP pentru Lipsire de libertate si i sa dat si lui pentru furt si vandalism (lipse de probe)_
Sa facut contestatie la Judecatorie.Mie mi sa respiuns iar lui i sa acceptat , deci retrimis dosarul la Parchet sa se mai "documenteze si analizeze"(ceva de genul asta)
Procesul unde sunt acuzat de vatamare corporala merge inainte si astazi, la prima infatisare dupa ce sa decis pentru lipsire de libertate sa se mai analizeze, desi eu nu am fost chemat sa mai de[pun vreo declaratie, desi nu am fost informat ca sunt trimis in judecata....etc, am fost anuntat de judecator ca mi se schimba incadrarea (fara sa mi se dea nici o explicatie) si ca oficial sunt acuzat si de lipsire de libertate.
Intrebarea mea este daca este posibil asa ceva.....avocatul meu a fost foarte surprins si mi-a spus ca nu are voie...dar are sau nu voie ( sa ia decizii de unul singur) eu intr-o sedinta sau 2 termin judecata pe fond si.....

Ce cred ca am facut eu gresit: am reclamat pe toti implicati in caz la DNA de coruptie caci eu stiu ca sunt nevinovat si nu cred ca totul e pe spaga si mita in tara asta....imediat dupa asta am vazut ca noua nimic nu se accepta (de ex am cerut sa se termine procesul pe motiv ca individul a depus o plangere penala contra unui individ care la descris cum arata (desi el stia exact cine sunt caci eu am chemat politia si l-am predat) iar dupa acheta cand sa ajuns la concluzia ca eu as fi cel care la vatamat nu a mai depus nici o cerere in decurs de 60 zile -asa spune legea- m-a sfatutit un avocat), am mai depus iar o cerere si am argumentat de ce, sa se ceara foaia matricola a lui ca nu a lipsit de la nici un examen (era student si eu am vazut cu ochii mei ca a fost la toate examenele) lucru ce dovedea ca el minte caci a spus ca nu a fost 3 luni la scoala si martorul lui a sustinut...si iar nu sa acceptat.

E mult de spus domnilor si doamnelor dar cel mai dureros este ca simt pe pielea mea cum poti sa intri in puscarie nevinovat desi 7 martori spun ca nu l-am atins .

p.s.Va intreb daca cineva poate sa-mi dea numarul de tel a domnului Becali, sau macar sa ma ajute sa ajung intr-o audienta.Nu vreau bani , vreau numai sa faca public mafia asta ca poate cineva CORECT se sesiseaza si se uita peste acest dosar.

Va multumesc in avans pentru posibilele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:22, 11 Septembrie 2012
La Parchet sa dat NUP pentru Lipsire de libertate

oficial sunt acuzat si de lipsire de libertate.

Cele doua sustineri sunt contradictorii
Daca initial parchetul a dispus NUP este greu de inteles cum ulterior ati fost informat in instanta de punerea sub acuzare pentru lipsire de libertate
Aparatorul dvs poate sa desfasoare demersuri pentru clarificarea situatiei
In situatia in care speta este pe rolul instantei de judecata ,cand aveti aparator ales,este de preferat sa analizati cu acesta strategia si variantele favorabile dv,fara a implica si factori externi instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale sa ma aleg cu puscarie nevinovat - vatamare corporala zic actele individului ContSters171401 ContSters171401 Stimati cititori, Sunt interesat daca cineva ma poate ajuta cu informatii legate pentru prescriere in cazul vatamarii corporale Sunt anchetat de 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Sa iei atitudine....e bine sau rau? ContSters171401 ContSters171401 Buna ziua, Am mai scris cateva subiecte si toate legate de mine. In urma experientei traite am ajuns sa fiu macinat de urmatoarea intrebare....SA IEI ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters171401 ContSters171401 Stimati Cititori, V-am mai scris aici pe forum si informatiile dumneavoastra m-au ajutat. Revin acum cu un nou subiect. De ce ma intereseaza acest ... (vezi toată discuția)