Bună ziua am o întrebare am fost in transit în germania. Nu locuiesc aici nu am ședere aici
Sunt reparator de acoperise. Și. Treceam în trecere și o doamnă era în curtea iei în care eu am salutat-o și am întrebată dacă nu are de lucru. I-a mi-a spus ca vrea jgheaburi noi. Eu i-am spus ca le pot înlocui. Și pot sa le fac. Doar dacă scot pe ăla vechi. M-am pus la treabă după acea. S-a dus în casă ma lăsat să efectuez proba. Să văd dacă se potrivesc. Jgheaburile mele în Cârligele iei. După când a ieșit din casă. A sunat la poliție. Și a făcut plângere penală pe mine ca eu am intrat cu forța. Și i-a nu a spus ca m-a lăsat să mă ating de casă iei. Acum mi-a venit acasă. O hârtie și mă pus la. Distrugere. Înșelăciune. Și violare de domiciliu. La ce să mă aștept. Sunt puțin foarte necăjit. În faptul ca această doamnă minte la adresa mea va rog să mă ajutați. Nu prea cunosc legile din germania
Da, este tocmai ceea ce va spuneam, dvs nu stiti daca are sau daca nu are dovezi. Spuneti ca nu are, dar daca are filmari pe camere, sau marturii de la vecini,... tocmai pentru faptul ca este inca ancheta nu aveti de ce sa va faceti griji. Va veti face aparari. Intrebarea care se pune este : V-a fost restrictionata libertatea de miscare? S-au dispus masuri impotriva dvs?