avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ma puteti ajuta? Urgentare dosar suspendare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ma puteti ajuta? Urgentare dosar suspendare permis

In 26.12.2016 am fost oprit de catre politia rutiera mi sa cerut actele si sa suflu in ethilotest am suflat si mia iesit 0,044 alcol am fost dus la sang ,
vreau sa imi spuneit va rog frumos cat va trebui sa mai astept sau daca pot urgenta ceva sa imi pot primi permisu inapoi
Mentionez ca de 1 ani si 2 luni nu sa intamplat nimic dosaru meu e tot la politie . si cand am fost sa ma interesez de el au spus ca ei au uitat ca eu am dosar pot sa fac si eu ceva in legatura cu aceastaproblema va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dobre georgel , utilizator 13:14, 6 Februarie 2018
Ced ca ar trebui sa apelati la un avocat pentru a pune presiune in vederea urgentarii solutionarii
Va multumesc frumos Domnule Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, ... Mihaela faur Mihaela faur Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, dea ea în noiembrie a plecat dosaru de la politie la parchet, în 3 ianuarie ma sunat iar de ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta alcoolului Clapa Clapa In data de 08.09.2018 am avut un accident in care am pierdut controlu masinii la care am picat cu masina intr-un lac apa find mica. Nu am mai avut nici un fel ... (vezi toată discuția)
Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)