avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters224866

Activitate ContSters224866

Va trimit acest articol de presa pentru care am fost dat în judecata de 3 indivizi. As dori pareri si sfaturi de specialitate. Ce sorti de izbanda imi acordati?

FOSTUL BIBLIOTECAR PENAL A. M. MAI COMITE O GÃINÃRIE TIPOGRAFICÃ, IAR MITO-CLEPTO-MAGISTRU P. FURÃ FUNCȚII PUBLICE


La 600 de ani de la atestarea documentară, comuna P. se prezintă sub lupa istoriei cu o nevrednicie tipografică intitulată P. MM. Culegerea propusă de fostul bibliotecar penal M. este un copy paste al unor documente de arhivă, având pe coperta o primărie portocalie — ale carei ultime reparații, deși s-au facut acum doi ani, nu știe niciun muritor de rând cât au costat — iar in final nelipsitele pupincurisme adresate de autor unui număr de patru indivizi considerați de el a fi semnificativi in ceea ce privește cercetarea, consemnarea și promovarea istoriei, culturii si civilizației maramureșene în P..
Dintre cei patru periați excesiv cu limba de penibilul nostru autor, unul (B. D.) a fost atât de impregnat in zmoala roșie a PCR-ului încât, pe vremea comunistă, ținea ședințe şi adunări generale pentru a le explica oamenilor că nu există Dumnezeu. De la multe din ședințele de partid, unele învățătoare mai în vârstă care nu puteau înțelege cuvântul ziditor al partidului, plecau acasă plângând în hohote. După Revolta din 16 ianuarie 1989, satenii au pus la cale alungarea familiei B. din localitate, dar apoi i-au lăsat în plata Domnului.
Celălalt ,care este și doctor și medic , autoproclamatul magistru P. (medic pentru că a făcut facultatea în șase ani), practică de cand il știu eu diferite moduri de a-și insuși prin furt sau înșelare bani si obiecte necuvenite, cum ar fi: bani luați de la elevi pentru puncte (1 leu/punct la notă) ,pentru cabinet (12 lei/ an,pentru abonamentele la revistele literare, ele practic venind gratis de la partid etc.; cărți , de la un poet de acasă (la ieşire acesta i-a desfacut haina, i-a smuls cărțile de sub ea, le-a trântit pe masă și i-a spus: ”Astea rămân aici!”); sticle cu băutură de pe mese, când participă, invitat sau nu, la manifestările culturale din alte localități (a furat si de pe masa membrilor ambasadei ucrainene). Mai nou magistrul P. fură și funcții de conducere cu care își mobilează clepto-mito-trufia din interiorul edificiului
halucinatoriu personal. Așa se face că,atât in caietul biobibliografic aniversar, cât și în maculatura lui M., P. apare ca fiind director adjunct al școlii din P.,înspre
stupoarea colegilor și indignarea actualului director adjunct. În două din capetele de acuzare de mai sus,cât si în cel care urmează, magistrul hoțoman se aseamănă leit cu infract(aut)orul M.. Actualmente, magistru P. se strofoacă să bage pe gâtul elevilor din P. şi împrejurimi (contra unui preț destul de piperat) o culegere de piraterii cu și despre Eminescu, editată de el şi fiul său in forma unui portofoliu școlar, la care singura contributie a celor doi doctori în filologie este sumedenia de greșeli de ortografie. Cred că dacă ar învia Eminescu, primul lucru pe care l-ar face ar fi să vină în P. și să-i tragă lui P.două picioare în dos, ca mult a mai furat si mințit mito-clepto-magistru în numele Lui.
Dintre cei doi rămași, unul educă pruncii din P. într-un mod atât de personalizat încât părinţii au inceput să-și faca griji pentru sănătatea psihică a copiilor lor. Unii dintre ei au lansat zvonul că ar fi bun de director, sperând că așa își vor salva odraslele din ghearele lui deontologice. Dacă tatăl său îi bătea cu cureaua și le lua și banii, acesta îi bate cu frustrările proprii, aşternându-le calea către depresii, fobii, atacuri de panică etc. În prima zi a anului școlar, prima propozitie care a adresat-o unei clase, a fost: „Anu ăsta urcați pe pereți !”
Unde să mai pui că își mai scutură și picioarele (tic specific onaniștilor) într-un mod înfiorător.
Despre cel de-al patrulea oblojit cu salivă în zona dorsală de către M., pot să spun doar că știu că-i pare rău că a prefațat aceasta lucrătură, din care doar M. a încasat 50 000000 lei vechi din bugetul local al P., fără să o citească în prealabil. Despre toate acestea (și multe altele) voi scrie mai pe larg într-un viitor cât mai apropiat.(G.B.)
(Sursa: JDV, nr. 430/ 8-14 iulie 2011)

Ce legi sa invoc?
Nu stiu exact cum a facut rost de CNP-ul meu. Am scris acest lucru in cererea reconventionala dar aceasta nu mi-a fost luata in considerare in intregime.
Banuiesc, de la primarie, fiindca si primaria a fost criticata in articolul meu. Nu e prima data cand aceasta primarie face asemenea nazbatii. A mai dat unui prieten de-al primarului care a fost prins conducand fara permis un CNP al unei persoane care nici nu era in tara in momentul respectiv. Prietenul primarului dandu-le politistilor acel CNP mintind ca nu are actele la el. Cazul este in cercetare.
O persoana fizica care se crede denigrata de un articol al meu de presa.
Am primit o citatie la un proces civil si am ramas surprins cand am vazut ca plangerea contine si codul meu numeric personal. Este legal ca cineva sa imi obtina codul numeric si sa faca cu el ce vrea? Multumesc.
Răspuns la discuția uzurparea de calitati oficiale
Multumesc.
Răspuns la discuția uzurparea de calitati oficiale
Adevaratul dir. adjunct al scolii este ofensat si vrea sa stie ce legi s-au incalcat (penale sau civile. Cartea a aparut ca document istoric si va fi pastrata multi ani de acum.
Uitasem, cartea s-a tiparit pe banii primariei iar pretinsul dir.adj. este consilier ul cultural al primarului.
Răspuns la discuția uzurparea de calitati oficiale
Dar autorul spune ca asa a primit textul de la persoana respectiva (care s-a dat dir. adj.). Iar persoana s-a mai pretins dir. adj. intr-un caiet bio-bibliografic aniversar.
Răspuns la discuția uzurparea de calitati oficiale
Atunci ce ilegalitate comite acest autor?