avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosirea datelor cu caracter personal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosirea datelor cu caracter personal

Am primit o citatie la un proces civil si am ramas surprins cand am vazut ca plangerea contine si codul meu numeric personal. Este legal ca cineva sa imi obtina codul numeric si sa faca cu el ce vrea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:37, 6 Decembrie 2011
Cine este reclamantul?
O persoana fizica care se crede denigrata de un articol al meu de presa.
Stiti cum a obtinut CNP-ul dvs?
Banuiesc, de la primarie, fiindca si primaria a fost criticata in articolul meu. Nu e prima data cand aceasta primarie face asemenea nazbatii. A mai dat unui prieten de-al primarului care a fost prins conducand fara permis un CNP al unei persoane care nici nu era in tara in momentul respectiv. Prietenul primarului dandu-le politistilor acel CNP mintind ca nu are actele la el. Cazul este in cercetare.
Nu stiu exact cum a facut rost de CNP-ul meu. Am scris acest lucru in cererea reconventionala dar aceasta nu mi-a fost luata in considerare in intregime.

Alte discuții în legătură

Firma paza - cnp la vedere? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Persoana care este angajat la firma de paza(foarte cunoscuta) poate face plangere catre sef, ca pe ecusonul pe care-l poarta sa nu ii apara ... (vezi toată discuția)
Este incalcata sau nu legea 677/2001 ? Gheorghe Chis Gheorghe Chis Date problemei sunt urmatoarele: Societate cu profil agricol incheie contracte de arendare cu proprietarii si conform legii arendei depune un exemplar din ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ti se ceara cartea de identitate pentru nume si cnp la intrarea intr-o sala de sport constsil constsil un prieten a rezervat contra cost un interval de o ora la o sala de fotbal privata. ulterior ne-a fost comunicat ca pt o avea acces la teren toți cei ... (vezi toată discuția)