avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Activitate transstefan

Activitate transstefan

va rog din suflet sa-mi spuna si mie cineva cum poate inceta un contract de munca .
daca tu te-ai instintat directorul cu decizia ta de a nu mai lucra in aceasta unitate si el nu vrea sai semneze demisia cu incetarea activitati .
eu lucrez de doua luni la el si mia facut un contract colectiv de munca pe sal minim pe economie .invoca motivul ca nu poate sa-mi semneze demisia pentrul motivul ca pina nu verifica actele nu semneaza demisia. in contractul colectiv nu sant trecut decit ca agent transporturi la o casa de expediti si am vazut ce face si pe bursa de marfuri face niste trazactionari nevand licenta pe firma si mai multe magarii .eu am decat acest contract colectiv de munca pe 4 ore as vrea sa aflu ce poate sa mi faca si cand ar inceta acest contract
Răspuns la discuția iesire din indiviziune
eu vreau sa fac doar iesire din indiviziune
sant 2 persoane pe titlul de propietate una este in viata iar cealanta este decedata ,copii decedatei nu a facut sucesiunea ,eu vreau sa ies din indiviziune pentru faptul ca copii acesteia nu platesc impozitul pe teren
2 terenuri intravilan si un teren 1 ha si 3300 mp extravilan este trecut in titlu de propietate al decedatului mostenitori 2 ( adica doua surori) . am rugamintea sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa fac si ce pasi trebuie sa parcurg cand una dintre surori este decedata .sucesiunea nu sa facut decatre copii acesteia ,ce pasi trebuie sa parcurg sa pot iesi din indiviziune cealalta sora ramasa in viata si trecuta pe titlul de propietate