avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune

sant 2 persoane pe titlul de propietate una este in viata iar cealanta este decedata ,copii decedatei nu a facut sucesiunea ,eu vreau sa ies din indiviziune pentru faptul ca copii acesteia nu platesc impozitul pe teren
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:00, 5 Octombrie 2011
Deschideti succesiune,la notar.
eu vreau sa fac doar iesire din indiviziune
Colegul meu a gresit un pic.. trebuie sa deschideti dosar de partaj nu de succesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune , ce trebuie sa fac transstefan transstefan 2 terenuri intravilan si un teren 1 ha si 3300 mp extravilan este trecut in titlu de propietate al decedatului mostenitori 2 ( adica doua surori) . am ... (vezi toată discuția)
Se da urmatoarea situatie: s-a dezbatut succesiunea dupa bunici ... mokko mokko Se da urmatoarea situatie . Sa dezbatut succesiunea dupa bunici cu 2 copii , tata (decedat ) si matusa . In momentul de fata pe certificatul de mostentor ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar pretul acestuia melinaR melinaR buna dimineata am o mare problema cu impozitul pe terenul agricol eu impreuna cu sotul meu si fata mea locuim in casa parinteasca din partea sotului problema ... (vezi toată discuția)