Va multumesc ptr. raspunsul dat, as mai dorii sa stiu, cat timp trebuie sa am platite taxele inainte de a intocmi dosarul, 6 luni sau 1 an? Va multumesc.
Buna ziua sunt Cristina din Italia, va multumesc pt.raspunsul dat, dar neclaritatea mea este urmatoarea: din cele auzite in luna Ianuarie 2006 OG s-a schimbat, iar eu imi platesc taxele la stat de aproape 2 ani de zile(fond de pensii, cas).Va rog daca puteti sa-mi dati mai multe informatii . Va multumesc anticipat.
Buna Ziua, ma bunesc Cristina si va scriu din Italia. problema mea e mai delicata... eu sunt in Italia de 5 ani de zile, muncesc aici cu un contract nelimitat, carte de munca etc, anul acesta m-am casatorit si am intentia de a ma intoarce in Romania definitiv in decembrie.
cu toate acestea imi platesc taxele la stat in Romania(fond de pensii ,cas, etc)avand in vedere ca am muncit si in Romania cu carte de munca(perioada 1998-2000), as dori sa stiu daca eu pot sa primesc maternitate in Romania, si ce conditii trebuie sa indeplinesc.
Va multumesc anticipat.