avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters225046

Activitate ContSters225046

Răspuns la discuția prostitutie
olimpia_ilie a scris:

Nu exista termenul de 60 de zile in Codul de procedura penala, pt a depune plangere, plangerea prealabila se depune in termen de 2 luni. Asta am spus-o ca pe o corectie sa nu se inteleaga gresit institutia plangerii prealabile, in speta pt aceasta infractiune nu avem plangere prealabila ci plangere penala, care se poate face pana la prescrierea faptei.
Oricum, sfatuiti-o pe ruda dvs. sa nu formuleze aceasta plangere penala daca s-a prostituat de bunavoie deoarece se va alege chiar ea cu o plangere pt infractiunea de "denuntare calomnioasa.
Sa isi creasca bebelusul si sa isi asume responsailitatea pt propriile greseli, in loc sa incerce sa se razbune pe "iubit".

dar poate sa il denunte pt ca sa folosit de bani pe care ii facea ea.singura ei dovada sunt niste amenzi pe care le-a luat acolo cand se prostitua.precizez ca din banii care ia facut nu au cumparat nimic doar au luat haine si distractie
da a facut de buna voie cand au plecat din tara stia unde se duce si ce face
ea doreste sa depuna plangere ca a duso sa se prostitueze
Discuție prostitutie
in martie vara mea a plecat in strainatate cu iubitul ei acolo a ajuns sa se prostitueze cu acordul lui nefiind fortata a facut de buna voie,apoi au fost arestati pt proxenetism in franta unde ea a declarat ca el nu a obligato si nu a depus nici o plangere impotriva lui,fiind eliberati dupa cateva zile din lipsa de probe.S-au reintors in tara dupa o luna apoi au plecat iar afara continuuind ca ea sa se prostitueze in acest timp el facand naveta romania austria.De o luna sau reintors in tara pt ca ea trebuie sa nasca,pana acum nu a depus nici o plangere,dorind sa o faca acum pt ca el a parasito.Mai poate sa depuna plangerea dupa atata timp?un avocat ia zis ca trebuia sa depuna plangerea in 60 de zile de la savarsitea infractiunii?
pot intra in concediu prenatal daca am intrerupt 5 luni cartea de munca si m-am reangajat fiind gravida
Discuție divort
as vrea sa divortez sotul ma abandonat dupa 6 ani imediat ce am nascut si ne-a luat si singura sursa de venit un taxi care este pe numele lui dar este cumparat in timpul casatoriei noastre eu ramanand sa-mi intretin fetita doar din alocatia ei de 200ron.
ce trebuie sa fac este legal sa-mi ea singura sursa de venit,si sa nu contribuie cu nimic la intretinerea fetei?