avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prostitutie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prostitutie

in martie vara mea a plecat in strainatate cu iubitul ei acolo a ajuns sa se prostitueze cu acordul lui nefiind fortata a facut de buna voie,apoi au fost arestati pt proxenetism in franta unde ea a declarat ca el nu a obligato si nu a depus nici o plangere impotriva lui,fiind eliberati dupa cateva zile din lipsa de probe.S-au reintors in tara dupa o luna apoi au plecat iar afara continuuind ca ea sa se prostitueze in acest timp el facand naveta romania austria.De o luna sau reintors in tara pt ca ea trebuie sa nasca,pana acum nu a depus nici o plangere,dorind sa o faca acum pt ca el a parasito.Mai poate sa depuna plangerea dupa atata timp?un avocat ia zis ca trebuia sa depuna plangerea in 60 de zile de la savarsitea infractiunii?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 00:37, 13 Octombrie 2011
nu am inteles cine sa depuna plangere si de ce...???
Plangerea cu terem de 60 de zile, se refer la faptul ca victima a cunoscut identitatea faptuitorului... si va incepe sa curga de la acea data!...

REVIN:
pai din moment ce spuneti ca ea a facut asta din pura initiativa, cum sa depuna plangere impotriva fosului logodnic?!?!?!?
Este aberant...
In fine , daca are probe certe, iar ce ati povestit mai sus sunt doar presupuse idile...atunci situatia poate fi alta...
Luati legatura cu un avocat, si discutati problema pe larg, cu probe, martori, etc.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator
ea doreste sa depuna plangere ca a duso sa se prostitueze
nici eu nu inteleg...." a ajuns sa se prostitueze cu acordul lui nefiind fortata a facut de buna voie"

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

poate depune ce plangere considera dansa de cuviinta, accesul la justitie este neingradit......dar de la depunerea plangerii...la dovedirea temeniciei acesteia si admiterea ei e cale lunga !
din cum ati expus dvs problema......mai bine s-ar concentra asupra pruncului caruia ii va da viata indiferent daca stie sau nu cine este tatal.
scuze pt aciditatea mesajului....daca este offtopic rog sa fie sters de moderator. multumesc
da a facut de buna voie cand au plecat din tara stia unde se duce si ce face
Scuze pentru "interventie",dar parerea mea este ca se "leaga la CAP",mai mult decit o doare.Isi consuma energia, timpul si banii,pentru o "razbunare-sentimentala".
Daca a parasit-o,asta este,nu merita acel barbat ca ea sa-si neglijeze sarcina,sanatatea,etc.,pentru ca oricum "dragostea cu sila" nu are viitor, este numai un consum fizic si psihic,continuu.
Sper sa treaca peste aceasta perioada de incrincenare,vis-a-vis de barbatul respectiv,care oricum nu o iubea sau respecta,din moment ce a beneficiat de banii,obtinuti de EA in acel mod.

Alte discuții în legătură

Prostitutie in proxenetism Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Invatam la penal si mi-a trecut prin minte o ipoteza nastrusnica..in fisierul meu word existau niste sublinieri pentru a observa mai bine ceea ce am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Exista sau nu dubla incriminare intre infractiunea de proxenetism prevazuta de art. 216 c. pen. austriac si art. 213 c. pen. roman ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Va supun atentiei o problema legata de existenta sau nu a dublei incriminari a infractiunii de proxenetism in ceea ce priveste legea austrica ... (vezi toată discuția)
Prostitutie aiai aiai numai prostituatele raspund (penal) pt.infractiunea de prostitutie, SAU si cei care apeleaza la serviciile acestora (vezi toată discuția)