Asa este , nu am ceva scris , si vorbele sunt doar vorbe , presupun ca cei de la service au un refuz scris la dosarul de daune . Am sa ma duc luni si o sa le cer o copie. Cat despre conditiile din contractul de asigurare pentru care pot sa fiu despagubit nu poate fii vorba atat timp cat cei de la asigurari au spus ca nu mai sunt asigurat . Eu vad cam asa, ori chitantele mele cu care am achitat ratele lunare la biroul de asigurari grupama nu au fost inregistrate in evidentele contabilie , in cazul acesta am vorbii de alte probleme pe care le tot auzim la stiri , ori in evidentele firmei de asigurare este un haos total si pentru asta ar trebui sa plateasca cineva.
Multumesc, am sa ma duc luni sa iau copiile enumerate de dumneavoastra de la service . Dar totusi sa ma duc si la biroul de asigurari sa depun o cerere prin care sa mi se explice de ce au respins dosarul de daune?
Multumesc
Buna ziua ,
Problema mea este urmaoarea. In anul 2008 am achizitionat un autovehicul Dacia Logan prin rate BT pe o perioada de 10 ani , am fost obligat sa inchei o polita de asigurare casco pe toata perioada aceasta,astfel am incheiat casco cu groupama platind o rata lunara (precizec ca pana acum s-a prelungit anual contractul) . Acum cateva zile am gasit parbrizul masinii fisurat, si am apelat la casa de asigurari.Doamna unde platesc m-a indrumat catre un service auto , am fost s-a facut dosarul de pagube. Acest dosar a fost trimis pentru aprobare la sediul Groupama de catre cei de la service iar pe seara am fost sunat de cei de la asigurari ca la ei nu mai figurez asigurat din luna august 2013 cu cat ca eu am platit toate ratele pana acum pentru care am chitante de la ei . (dupa acest telefon am fost la caseria unde plateam, doamna de acolo a trimis copii de pe chitantele mele la sediul din Deva , iar ca raspuns a primit ca ei nu au ce sa faca ca nu sunt in evidente).
Intrebarea mea ar fii ce am de facut , ma gandeam ca luni 27.01.2014 sa ma duc sa depun o cerere sa mi se dea scris de ce nu mai sunt asigurat la ei si eventual dupa primirea raspunsului sa ii actionez in instanta . Este bine cum as vrea sa procedez si care ar fii termenul in care ei ar trebui sa imi dea aces raspuns.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.
Buna ziua , am cumparat un apartament cu programul "prima casa" in februarie 2011cand oficiul de cadastru dispunea ca imobilul sa fie intabulat cu dreptul de ipoteca in favoarea statului roman-reprezentat de min. finantelor publice . Astazi 06.10.2011 am primit o alta comunicare de la OCPI prin care se dispune intabularea dreptului de privilegiu imobiliar in cota de 50% din valoarea imobilului in favoarea bancii prin care am accesat programul "prima casa" . Dupa cate inteleg eu ar fii vorba de faptul ca statul roman in cazul in care eu nu mai platesc ratele o sa "imparta" imobilul in cote egale cu cat ca creditul pe vremea aceea era dat de statul roman, aceasta ar fii varianta optimista la care ma gandesc (sper sa nu ajung la situatia in care sa nuplatesc creditul).Intrebarea este daca ma infuenteaza in alt fel aceasta dispunere a OCPI, ma refer la crestere ratei, din cauza altor factori decat cresterea euro, indicele euribor, sau alte conditii pe care poate sa mi le puna banca atat timp cat este si ea acum inscrisa la OCPI (cu cat ca contractul presupun ca la "prima casa" este batut in cuie singurii factori care mai poate sa infuenteze ceva ar fii curs euro si euribor ). Precizez faptu; ca mi s-a dat dreptul de a face contestatie in termen de 15zile si ca cererea pentru aceasta dispunere este facuta de catre banca nu de catre statul roman.Va multumesc.