lasand copilul de 5 ani impreuna cu sora lui de 9 ani la joaca in fata blocului pt. 30 min.,afara fiind mai multi copii si adulti, la un moment dat copilul s-a speriat de un caina si a sarit in drum, unde o masina venind cu viteza mica la lovit usor,spargandui semnalizatorul stanga fata. Soferul are pretentia de ai plati semnalizatorul si inspectia tehnica in valoare de 100 lei. Precizez ca dupa consultatia medicului de la urgenta, nefiind necesara internarea, am avut cheltuieli de 30 lei pt. tratamentul copilului. Sunt obligat la plata integrala a daunelor soferului?
dar daca noi mergem regulat acolo si incuiem aria noastra, avand bunuri, iar socrul intra fortat, folosindu-se de spatiu...ce masuri putem lua? Va multumesc!
acum 5 ani socrul meu ne face o surpriza si cumpara o casa, pe numele lui si a sotiei mele, ambii detinand 1/2 din casa, aceasta fiind trecut in actul de vanzare-cumparare. Acum dupa 5 ani, noi am plecat de acolo. In ce conditie socrul meu poate sa ocupe casa in intregime, daca noi nu suntem de acord cu asta?